Miközben otthon a keresztény kultúrát leigázó migránsokkal riogatnak, Eszter úgy döntött, ő éppen egy muszlim országban kezd új életet bevándorlóként. Jól fizető banki, pénzügyi elemző karrierjét dobta el azért, hogy Marokkóban minimál költségvetésű, azonban annál szabadabb életet élhessen. A szőke hajfestéken kívül nem hiányzik neki semmi.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@1magyar: 17:31

Olyanok nincsenek, legfeljebb emberségből nem hagynak éhen halni v. megfagyni embereket, esetleg biztosítanak nekik mobil WC-t. Ezt az állam helyett végzik. A kormány pedig a tudtod nélkül beengedi a menekülőket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@CsipkeRózsa: Nem a tudtom nélkül engedi be, mert Orbán megmondta, hogy akik tényleg menekültek azok oltalmat nyernek papírokkal, bizonyíthatóan.
CsipkeRózsa
@1magyar: 18:16

Nekünk nem árultad el, hogy Orbán az elmúlt három évben összesen 2300 migránst telepített be az országba, és beengedett a kötvényeken keresztül 20 ezer gazdag migránst.
1magyar
@CsipkeRózsa: Akkor az a 2300 ellenőrzött, valódi migri lehet. Azok ha béke lesz mehetnek haza. Másrészt meg teljesítettük az unió által kért kvótát - punktum.
CsipkeRózsa
@1magyar: 18:30

Nem egészen "punktum", hiszen Orbán közben elszórt több milliárd Ft-ot migráns ellenes plakátokra, Soros ördögként való bemutatására, reklámokra, hogy az Unió nem kötelezhet minket a migránsok befogadására. Ő tudta, hogy az ellenőrzött, jogos menekülteket kell csak befogadnia, de az embereket uszította.
Pálinkás Pál
Húúúú,de csúsztatós egy cikk ez...Marokkó...egy olyan ország akinek a határaira a francia légierő vigyáz...Eszterkét megkérdezném ,miért nem Szomáliába,Jemenbe... Afganisztánba..vagy Pakisztánba költözött ha ennyire szereti a kreolokat??? Talán azért mert Marokkó az idegenforgalomból él,és egész évben jóformán több európai üdül az óceán partján,mint helyi őslakos!!!
1magyar
@CsipkeRózsa: Nem uszította, csak a kontinensfoglalókat nem akarja beengedni -nagyon helyesen.
Megvédi a hazát tőlük. 1-2 ezer még nem gond rövid ideig. De mérkellék eltatartatják a saját állampolgáraikkal, gondolván majd talán dolgozni is fognak. Nem akarják őket visszaküldeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.