A zöldpárt szerint a polgármesternek az ügynökmúltja vállalhatalan. 

Az LMP felszólítja Szita Károlyt, Kaposvár polgármesterét, hogy távozzon a közéletből és kérjen bocsánatot mindenkitől, akit félrevezetett. Ungár Péter, az ellenzéki párt elnökségi tagja és Felder Frigyes, a kaposvári közgyűlés tagja azután adta ki közleményét, hogy szombaton a Magyar Nemzet több olyan dokumentumot is lehozott, amelyek Szita ügynökmúltját részletezik.

Azt már évekkel korábban megírták mások is, hogy a fideszes politikus Krakus Péter néven jelentett, tevékenységéről azonban ilyen részletességgel még nem lehetett olvasni.

A Magyar Nemzet szerint Szita Károlyt az első rendőrségi anyagban titkos megbízottként emlegetik, ami az „egyszerű” ügynöki besoroláshoz képest kiemelt státust jelentett a rendszeren belül.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2.bp.blogspot.com/-IEkp5lHrUS8/Wqy_3YXeshI/AAAAAAAA_sg/uQ44Hm-h6N8QPhYkA7SZJ-9Rx55rh28AQCLcBGAs/s1600/Szita_Karoly_allambiztonsagi_nyilvantarto_kartonja_focuspoint_1240x675.jpg
A Krakus Péter néven jelentő Szita Károly 1994 óta Kaposvár fideszes polgármestere, 2014-től a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke. Undorodom attól, hogy 1,5-2 millió ember véleményét rezzenéstelen pofával többségnek csúfolják, hogy a Szita Károly-féle ügynököktől hemzsegő állampárt zsoldosai rendre a régi világ életben tartásával vádoljanak meg olyanokat, akik még meg sem születtek, amikor a Kövér Lászlók már buzgón építették a régi világot.
Commenter
@Eladott Ország: és mindezek után még az a párt idegenbérencezik és kommunistázik amelyik tele van és volt a boldogult MSZMP legalja kádereivel. És nem, nem sül le, és nem is fog lesülni a vastag rinocérosz és hüllőbőr az ocsmány, képmutató képükről. De remélem azért az öntelt, torz vigyor majd ráfagy hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.