Lázár János főminiszter nagy pofont kapott február 25-én, a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson. A város lakosainak elegük lett a települést saját királyi birtokaként kezelő miniszter kivagyiságából, nagyzolásából, urizálásából. Az általa választott fideszes jelölt igen jelentős különbséggel kapott ki az ellenzéki pártok támogatásával indult független jelölttől.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerencsétlen seggfej! Napok óta nem tudsz kijózanodni? Majd segítünk...! A lopott vagyont is elvesszük Lúzerjanó!
Eladott Ország
Szerencsétlen seggfej! Napok óta nem tudsz kijózanodni? Majd segítünk...! A lopott vagyont is elvesszük Lúzerjanó!
quadrocopter
A patkány és a fészke elnyerte méltó jutalmát, de az igazit még csak most gyaliulják és fonják a hozzá valót is!
Rockxy
Nem számít.
Neki telik szőlőcukorra.
Eladott Ország
Lúzerjanó ,ti vagytok azok, akik elvettétek a jövőt a fiatalok és a többi aktív dolgozók elől Azzal, hogy a magyar bérek még csak meg sem közelítik a szomszédos országok béreit, egy valaki tehető felelőssé: az ország vezetése. Nem a menekültek azok, akik a költségvetési számokat megszabják, nem ők azok, akik az alaptörvényt és a jogszabályokat úgy általában átírva szabadrablást hajtanak végre. Nem a menekültek, hanem ti vettétek el a munkánkat. Takarodjatok el az ország vezetéséből, akkor talán még lesz egy kis halvány remény arra, hogy újra lesz jövőnk. Hogy azok a fiatalok, akik a ti ténykedéseteknek hála kénytelenek voltak maguk is menekültekké válni, egyszer visszatérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.