Jobb, ha tudja a kedves olvasó, hogy március idusán a Békemenet harcban leterítette a demokratikus hőzöngőket, küzdött és nem demonstrált. A fizetett turisták is katonák voltak abban a csatában, amit Európa és a hazai másként gondolkodók ellen vívtak. Mráz Ágostont minden elmagyarázott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Elmagyarázta? Hát köszönjük, pont az ilyen és hasonló "magyarázatokból" nem kérünk. Mráz, az a nagy harci helyzet hogy rohadt rázós helyzetben van a gazdád és a kormánya. Rázkódik és inog a széke, ez neked győzelem?! Ha igen, akkor nem tudom mit fogsz majd magyarázni olyan fogalmak hallatán mint bukott politikus, választási vereség, politikai, emberi, és erkölcsi megsemmisülés...talpnyalonc álszakember! Csak annyira vagy politológus mint amennyire Orbán profi politikus. Már kollégád Török Gábor is feladta a magyarázkodást és beintett nektek. Jó reggelt kívánok neked is !
desiro
samukám ebben a háborúban te győztél, tiéd az ügyeletes hülye cím.
bakegya
...és ha nem a fityiSS győzi elvenni,leamortizálni a MAGYAROK legkarizmatikusabb NEMZETI ÜNNEPÉT akkor TE HAZA HÚZOL?-mert a gernyó -szász már meg kellett hogy tegye-mondjuk közöm nincs hozzá,de csakkk úgy megjegyezni volt kedvem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.