Orbán hosszú pályafutásában azért van valami jó is. Annyi mindent és annak az ellenkezőjét is mondta, hogy abból remekbe szabott montázst lehet összeállítani. Mondjuk ezért a párpercesért kicsit nagy árat fizetünk, de ez a magyar virtus!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Te jó ég! Ez Magyarország miniszterelnöke! ... és vannak hívei, követői, sőt olyan is, aki kezet csókol neki... Phej, micsoda világban élünk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Téved, nem kicsit, nagyon! Kormányzott, ő a javából, nyílegyenesen államcsőd közeli állapotba.
colibri
Te jó ég! Ez Magyarország miniszterelnöke! ... és vannak hívei, követői, sőt olyan is, aki kezet csókol neki... Phej, micsoda világban élünk...
Qqberci
A kormány dolga - szerinte - az intézményesített lopás megszervezése...
nyanya001
Persze, nektek az a dolgotok, hogy lopjatok orrba szájba .
Megosztani az embereket, gyűlöletet szítani azokra akik nem tolják
a mocskos szekeredet. Az alábbit hoztam. Földes Péter blogja.
Március 15-én Orbán Viktor nem pillanatnyi felindulásból mondta azt, hogy a választás után elégtételt fognak venni. Nem indulatból szólta el magát, nem is a mostanság gyakran emlegetett mentális zavarában. Magyarország miniszterelnöke - szaknyelven szólva – aljas indokból, előre megfontoltan mondta azt, amin most a fél világ fel van háborodva.

Orbán tudta, hogy mit beszél, és azt is tudta, hogy miért kell ezt mondania. Azért, mert a Fidesz tábora nagyon ki volt már akadva, amiért az utóbb időkben egyre több támadás érte őket. Megírta a sajtó Semjén vadászatát, Tiborcz Elios-ügyeit, Matolcsyék 400 milliós villáját, Kósa ezerháromszámilliárdját.
A Fidesz hívőknek ez nem tetszik.

Nem az nem tetszik nekik, hogy nevezettek ilyen galád módon viszonyulnak a közvagyonhoz, lopnak csalnak és hazudnak, hanem azt viselik nehezen, hogy velük ezt meg lehet csinálni. Mármint, hogy a fejükre lehet olvasni a gazemberségeiket.
Milyen világ az, ahol a tolvajról megírhatják, hogy lop? A sikkasztóról, hogy sikkasztott, a bennfentes kereskedőről pedig, hogy bennfenteskedett?

Ezért kellett Orbánnak megnyugtani a híveit március 15-én. Nyugi elvtársak, üzente nekik a miniszterelnök. Megy minden tovább, semmi sem változik, de mindent elkövetünk, hogy a gazemberségeinkről a nyilvánosság még annyira se szerezhessen tudomást, mint eddig.

Ez a féreg ma Magyarország miniszterelnöke !
Szégyen !
nezelodo
Nem kell nekünk az hogy patás ördögöt rajzoljon a horizontra. Elég, ha nézi valaki a közszolgálati kanálisokat, lesz ott rendes felhozatal. Bár én azt tanultam a paptól hittan órán, hogy az ördög nem a csúnya képében jelenik meg, hanem csábító, félrevezető módon. Hej ma már más idők járnak néhai plébános úr, az ördög már nyíltan fenyegetőzik, ha nem őt imádom.
Commenter
@colibri: bizony OM(F)G (elnézést) ez (ma (még) Mo. miniszterelnöke. És 3x is annak választották egyes tisztelt hívők és választópolgárok.Negyedszerre reméljük nem fogják!
dr. prédikátor
És ez a GECI ma Magyarország miniszter elnöke!!!???Vajon meddig tűrjük??? ÉBRESZTŐ TISZTESSÉGES MAGYAROK!!!
Ludmilla
ez az ember nem normális... ezek szerint az orvosnak nem dolga a gyógyítás,a kereskedőnek az árusítás,a tanárnak a tanítás... nem kellene hagyni,hogy beszéljen...
nezelodo
@dr. prédikátor: Hogyan lenne ébresztő, egy csomó kómás, még most kap egy adag altatót Bözsi, meg fűtéstámogatás képében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.