Ha egyszer nem jött össze, próbáljuk meg még egyszer. Ha egyszer nem jött össze, próbáljuk meg még egyszer. Egy a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be „orrvérzésig” a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük. Szirányi László az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta, ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amelyeket érdemes elkerülni. Elismerte, hogy ő is bevándorló, de megjegyezte: a 30 évvel ezelőtti helyzetet nem szabad összehasonlítani a mostanival. Mint mondta, most a szocialisták, szociáldemokraták a zöldekkel együtt kormányoznak Svédországban és „orrvérzésig” engedik be a migránsokat, de mindezt politikai okokból teszik. Szociális juttatásokat, utazási bérletet és lakást adnak az embereknek, cserébe pedig szavazatokat várnak tőlük - tette hozzá az MTI híre szerint. A svédországi bevándorlás valamiért központi eleme lett a magyarországi választási kampánynak a közmédiában. Az M1 a múlt...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ja kérem. Van még ott, ahol ezek is voltak.
""Mondd el sokszor, és a nép valóságnak fogja elfogadni.""--miként azt nagy propaganda-elődjük, valami Göbbels nevű már eljátszotta ezt egy másik néppel. Mostanra a fiúk már ebben is profik.
Nessy
Ejnye ezek a svédek! Ezek is szavazatokat vásárolnak?
karma1
Az Isten aldja mar meg ezt a faszkalap nyilatkozot!
Addig nincs szavazati joga egy orszagban, amig nem allampolgar! Vegyek mar ezt figyelembe elsosorban!
Aki viszont szavaz, az MAR SVED ALLAMPOLGAR, nem bevandorlo!

Igaz, ezt az infot az a sotetagyu bacsika siman beszopja, aki a falra kitett egyszeru to"mondatot sem tudja ertelmezni a 15.-i felvonulason.
namihami
@karma1: Éppen az az elsődleges cél, hogy ne is értse. Ha megértené, akkor már, hiába a sokmilliárdos plakátdömping, már nem félne.
Persze, attól a plakát még kell, hiszen az hozza a pénzt a haveroknak. De szavazathoz már esetleg kevés lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.