A Fidesz Nógrád megyei erős emberéhez, Becsó Zsolthoz több szállal is köthető családi ház épül Hollókőn. Az 1987 óta a Világörökség részeként nyilvántartott faluba az elmúlt években mintegy 2 milliárd forint uniós támogatás érkezett. A pénz több mint felét két vállalkozás kapta különböző építési munkákért. Az egyik cég ingatlana a falufelújítással egy időben megszépült, a másik cégnek pedig 500 millió forint EU-s támogatás segítségével hamarosan wellness szállodája nyílik a település szélén, Becsóék épülő háza mellett.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, megjott a mai napi Simics bomba,... Nem vitas, hogy egyengeti Dombovarinak az utat a Parlamentbe...:o)))
karma1
Na, megjott a mai napi Simics bomba,... Nem vitas, hogy egyengeti Dombovarinak az utat a Parlamentbe...:o)))
karma1
Bocs, Domsodinek,... A Dombovari stand up-ossal keverem a nevuket
Eladott Ország
Egyre inkább tűnik úgy, hogy idehaza divatossá vált az uniós támogatások saját célra történő felhasználása. Ahelyett, hogy a köz érdekében használnák azt fel, saját nyaralót építenek belőle, kocsit vesznek, vagy épp befizetnek egy masszázsra. Úgy látszik, ez valami nemzeti betegség lehet, egyszerűen megfertőz mindenkit, aki állami vagy EU-s pénzzel kerül kapcsolatba. Politikusok, polgármesterek, helyi Döbrögik, Magyarország vagy épp az Unió adófizetőinek pénzéből építenek maguknak kiskirályságokat, melyekben ők hozzák a döntéseket. Ők élet és halál urai, rajtuk áll, ki kap állást és ki nem. A legnagyobb baj pedig az, hogy ezek az emberek már annyira megszokták ezt az életet, hogy azonnal támadnak, ha veszélyben érzik annak meglétét. Ahelyett, hogy beismernék, lebuktak, azonnal nekiugranak az őket vádolóknak. Egy olyan világot építettek ki maguk körül, melyben már ők maguk is elhiszik, ezt ők kapták, ez nekik jár. Ezt pedig senkinek nincs joga megkérdőjelezni. Az ország szétrablása már nem csak kormányszinten történik, hanem a felbátorodott polgármesterek , helyi kiskirályok részvételével kezd országos méretűvé válni.
Jozefina
Nemsokára szűkíteni fogja az EU ezeknek a pénzeknek a folyósítását!!! Majd lesz nyüszítés és keresztes hadjárat az EU ellen!!!
nyanya001
Az EP szakbizottsága szerint Magyarország annyira korrupt, hogy el kellene venni tőle az EU-s támogatást
Magyarország a rendeltetésüktől eltérően, az EU alapértékeit veszélyeztető módon használta fel az brüsszeli pénzügyi forrásokat. A korrupció szintje, az átláthatóság és az elszámoltathatóság hiánya indokolttá teszi, hogy az ország ellen elindítsák a lisszaboni szerződés hetedik cikkelye szerinti eljárást. Ha egy tagország nem hajlandóak csatlakozni az Európai Ügyészséghez, az EU-s támogatások folyósítását fel kell függeszteni – áll abban a jelentésben, amelyet az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága készített a testület tavaly szeptemberi magyarországi látogatása nyomán.
A tolvajok fejedelme vajon mit fog szólni ?
168ora.hu/kulfold/az-ep-szakbizottsaga-szerint-magyarorszag-annyira-korrupt-hogy-el-kellene-venni-tole-az-eu-s-tamogatast-146895#.Wq4VkHrgBNk.facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.