Kósa Lajosra állítólag valaki rábízott 1300 milliárd forintot, a miniszter cáfolatánál pedig nem sok furcsább magyarázatot hallhattunk eddig; megnéztük, miként tapsolták el az uniós ezermilliárdokat, és azt is, mit kapott Budapest az elmúlt években a kormánytól. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója. Megdöbbentő címlapsztorival állt elő a Magyar Nemzet kedden: a lap szerint valaki azzal bízta meg Kósa Lajost, hogy összesen 4,35 milliárd euró, azaz mintegy 1300 milliárd forint felett rendelkezzen. A lap bizonyítékként közzétett egy papírt, amelyről azt állítja, hogy hiteles közjegyzői okirat a megállapodásról. Hogy ez a dokumentum hiteles-e, azt nem tudtuk bizonyítani – de ezen is túltesz az az elképesztő magyarázat, amivel Kósa előállt. Előbb csak azt mondta a hvg.hu-nak: egy munkatársának ismerőse jelentkezett, hogy hihetetlen összeget örökölt Németországból. Majd a saját Facebook-oldalán már ejtette a német szálat – erről pár perc munkával bárki meggyőződhetett, hogy...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@quadrocopter: Ugye, mondtam hogy fog? Pont úgy mint Vida Ildikó.Kósára már nem rovatot hanem a börtönajtót kellene rá se nyitni, hanem rázárni, és eldobni a kulcsot. És a kedves mamára is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@quadrocopter: Ugye, mondtam hogy fog? Pont úgy mint Vida Ildikó.Kósára már nem rovatot hanem a börtönajtót kellene rá se nyitni, hanem rázárni, és eldobni a kulcsot. És a kedves mamára is!
RonaGyuri
ez egy durva inszinuáció; tény kérdése, hogy Vida értett ahhoz, amit csinált! =))
lópicigáspár
@Commenter: Szerintem a mamájának halovány gőze sincs, hogy mihez adja a nevét. Neki egyetlen hatalmas bűne van csak, hogy világra hozta ezt a parazitát!
Commenter
@lópicigáspár: nana, van ott azért "józan paraszti ész, hiszen sertéstelepet üzemeltet a mama. Csak aláírt a kedves mama valamit nem? Bár lehet hogy csak ikszelt, mert pont olyan analfabéta mint a fia...
lópicigáspár
@Commenter: Van debreceni ismerősöm, aki személyesen ismeri a mamát. Rosszat nem tudott róla mondani, szóval a kölök a kutyaütő.
Commenter
@lópicigáspár: akkor bocs a kedves mamától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.