„Én nem a bevándorlóktól féltem Európát, hanem a lagymatag keresztényektől. Az a természet rendje, hogy az a népcsoport, amely vegetál, amely nem alkalmas rá, hogy az életet továbbvigye, elsorvad, kihal, lehúzzák a lefolyón, és a helyüket elfoglalják azok a népek, amelyekben van életerő, lendület, bátorság, Teherbe ejtik feleségüket, csobogó élet veszi őket körül. A mai Európa langyos állóvíz, ahol sok ember egyik legfőbb gondja a fogyókúra, az alakformálás és értéktelen, csillogó kacatok gyűjtése, a testet, lelket megrontó élvezetek utáni hajsza. A Jóisten, úgy látom, a migrációs kérdéssel egy jó nagy fakanalat ragadott, és elkezdte kavarni ezt a hatalmas fazekat. Isten azt szeretné, hogy térjünk észhez, térjünk meg, különben elveszünk. Ne magunkra aggatott címkékkel jelezzük, miben hiszünk, hanem legyen gerincünk, jól definiált értékeink, amelyekhez tartjuk magunkat. Ne nyafogjunk, hogy de nehéz a feladat, hanem küzdjünk. A focicsapat sem siránkozhat, ha erős az ellenfél, hogy...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Majd jönnek a nemzethy kereszt(y)én(y)ek és jól helyre teszik Böjte atyát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Majd jönnek a nemzethy kereszt(y)én(y)ek és jól helyre teszik Böjte atyát.
JAJMÁR
Hát nem ezekkel a szavakkal, és nem ilyen érthetően talán, de pontosan erről beszéltem és beszélek! Érti ezt vajon az 1magyar? Hogy rajta is múlik?
Mert pl. egy semmilyen zsóti, meg balogmini, meg kósalalika, meg rogántóncsii, hogyan is érthetné? Őket a helikopterezés, álszenteskedés, néphülyítés, ... no meg az aranyborju imádatán kívül semmi más!
Ők és a hozzá hasonlók, veszélyeztetik az országot, és keresztény Európa fennmaradását! Ők rombolnak!
Ne higgyetek nekik, mert az jelenti az országunk elvesztését.
Equus1
"Isten azt szeretné, hogy térjünk észhez, térjünk meg, különben elveszünk. Ne magunkra aggatott címkékkel jelezzük, miben hiszünk, hanem legyen gerincünk, jól definiált értékeink, amelyekhez tartjuk magunkat. Ne nyafogjunk, hogy de nehéz a feladat, hanem küzdjünk. A focicsapat sem siránkozhat, ha erős az ellenfél, hogy jaj, összeesküdtek ellenünk, tervet eszeltek ki, hogyan győzzenek le bennünket! Küzdeniük kell, megfogalmazni saját elméletüket, hogyan nyerhetjük meg a meccset!"

Böjt-e, atya jó kapcsolatban lehet az ő istenével, ha pontosan tudja, mit akar. Az ő istene már focizni is tud. Ki ellen játszik a mennyek országában? A hozsannázó angyalai ellen?
csipetke
Igaza van a padrénak,de ehhez olyan kormány kéne,akik haza tudják hozni azt a 600 ezer fiatalt,akik tulajdonképp a fidesz miatt mentek külföldre,miután itthon művészet megélni.A magyar gyerekek (nem kevés) külföldön születnek egy ideje,itthon még mindig nem mer sok pár egy gyereknél többet vállalni,mert a lakhatás,ha albérlet,ha hiteltörlesztés,nagyon drága.Ha egy kereset kiesik,borul minden.Ezen kellene valamilyen módon segíteni,és talán változna a helyzet..
Nessy
Ennek a sok státusz kereszténynek lehet magyarázni, úgy sem értik!
Nekik van egy Istenük, Orbán, és passz! Persze, ha valaki többet ajánlana, rögtön felednék, és azt imádnák! Eladó az egész világ!
szettevette
@csipetke: Ez hülyeség! Nehogy azt mond, hogy Gyurcsány idejében jobban éltél?
desiro
@szettevette: de vazzeg és több gyerek született néz utána.
Eriksson
@csipetke: Inkább ott a bibi, hogy a mai fiatalok nem vállalják a gyerekneveléssel járó felelősséget, inkább magukat tartatják el minél tovább. Ha mégis rászorulnak a pénzkeresésre, jövedelmüket inkább maguk jólétére, kedvteléseire fordítják.
lusta
@szettevette: Drága sztrovacsek, nem vette észre, hogy nem csak anyagi javak léteznek? Böjte atyát úgy látom nem értii.
kissé felnőttem
el lehetne gondolkodni, de amig a társadalmi gazdasági viszonyok úgymond ISZONYOK addig nincs miről, mert aki máról holnapra él az máskép éli meg, lásd az összes iparváros csendes halott a mezőgazdaságban ember nincsen miből tartaná el a falu a várost és viszont. Rákosinak is volt egy kis esze ehhőz, de ma kinek ? senkinek stadion ,helikopterezés meg mese az életről a másikfele meg vajnásodik. KI a fene vállal ma ide gyereket, 1-2-3 az mind lázas . Aki szót emel lehurrogják az élni akarók meg kivándorolnak, Pedig Csaba a lényegét teritette ide máskép mondva eljön az uj és ujabb TRIANON ha a kormány nem változik vagy kihalunk vagy elmegyünk innen legalábbis mert élettér az van csak egyéb feltétel is kéne.már a templom se tart össze ott is ott politika.ja hogy máris csak 2,5 millió a magyar ? na ez a gond leginkább velünk hogy itt vagyunk? MÉG .
csipetke
@szettevette: 12:15 Nem volt ilyen nagy a létbizonytalanság,és nem volt az a dühítő tény,hogy a fejünk fölül szétlopják az országot.Működött az oktatás,és az egészségügy.Sorolhatnám még,de minek?
lusta
@csipetke: Jobban is működhetett volna, de az akkori ellenzék miután puccsal sem tudta megdönteni a kormányt mindent elkövetett az ország romba döntésért. Minél rosszabb, annál jobb nekünk, volt a jelszavuk.
csipetke
@Eriksson: 12:36 igen,ilyen fiatalok is vannak,de a többség saját családot szeretne egzisztenciával,de itt ezt még elég nehéz megteremteni,ha nincs egy kis hátszél a szülők felől.
kokopelli
Nem tudom,hogy jó oldalról jön-e a nagy megoldás! Azoktól,akik foglalkozásuknál
fogva nem igen gyakorolják azt a szerepet,amit ajánlanak?Tudjuk,hogy a katolikus
tisztelendők "hajadon" házvezetőnőiknek is van gyakran az atyára "ütő" gyemeke
(gyermekei),de nem hiszem,hogy anyagi és munkahelyi problémája lenne a felneve-
lésüknél!Van olyan közmondás,ami a schuszterrel és a kaptafával foglalkozik!
Ajánlom! ;-)
Eriksson
@csipetke: Aki komolyan családot szeretne az neki is lát. Akár van segítség, akár nincs. Lásd a szerényebb sorsú népréteg szaporodását. A jómódúak ellenben ritkán vállalnak az egykénél többet, inkább még annyit se.
Jól példázza ezt Európa és a világ többi része közötti demográfiai különbség.
kissé felnőttem
@Eriksson: lehet vitázni ki felelőtlen ki felelősen gondolkodó? de ez értelmetlenség szlogen a lét meghatározza a tudatot ,ki hogy él úgy itél én 3 -at neveltem a1971-es évtől mire jutottak? ha nem segitjük ma is ( pld egy vasárnapi ebéddel ) nem legatyásodtak de 5-ről a 6 -ra illuzió jutni. ahhoz havi 200,000 az nem elég. neki lehet látni és, ? egy gyógyszerek meg a pelenka meg az egyebek meg a fütés öltöztetés, stb stb na meg ha beteg a gyerek a szülőt úgy kidobják a munkahelyéről a harmadik alkalommal mint a MACSKÁT mert ...
Eriksson
@kissé felnőttem: És akkor neked nincsenek unokáid?
csipetke
@Eriksson: 13:56 A "szerényebb sorsú népréteg"a 2, 3, vagy több gyerekével folyton segélyekért kuncsorog az önkorinál,ez van nálunk.Az osztrákoknál pl ha valaki otthonmarad a gyerekkel,280 ezer ft-ot kap havonta.Itt hacsak nem változik ez a támogatási rendszer,nem lesz több gyerek.
Eriksson
@csipetke: Nem tudom mit írhatnék válaszul, amikor úgy kezdtem:
"Aki komolyan családot szeretne az neki is lát. Akár van segítség, akár nincs."
csipetke
@Eriksson: Arra gondolsz,ha valakinek "nem telik"gyerekre,mégis lásson neki,és szüljön gyereket nyomorba?Sajnos a környékünkön is van pár ilyen család,szó szerint a nyomornak csinálják a gyerekeket,és mint tudjuk,a nyomor újratermeli saját magát.
Eriksson
@csipetke: Nem erről beszéltem, hanem a családalapítási hajlamról.
csipetke
@Eriksson: Asszem elbeszélünk egymás mellett.Arra gondolok,hogy hiába van valakinek családalapítási hajlama,ha kivan a gatyából a segge...Azaz:,meggondolatlanság a semmire gyereket csinálni.
Eriksson
@csipetke: Én meg arról beszélek, hogy akiknek volna lehetősége, anyagi biztonsága, azok utasítják el leginkább a gyerekvállalást.
Európa megengedhetné magának a szaporulatot, mégis kihalásra ítéli saját magát.
szettevette
@csipetke: Akkor kezdjük ott, hogy a Gyurcsánynak miből lett a vagyona?! Nehogy azt mond, hogy a nagy eszéből?!
Eriksson
@szettevette: @csipetke: Egy egészen megdöbbentő összeállítás Ferink múltjáról, valódi énjéről:

www.youtube.com/watch?v=mg39SoZM00E
csipetke
@Eriksson: Ez a videó túl hosszú,hogy most megnézzem,de majd ha időm engedi...
@szettevette: Gyurcsány olyan,amilyen,sose csíptem,de az tény,hogy nem lopta szét az országot,mint ez a bagázs.Miután különösebben nem érdekelt Gyurcsány élete,és vagyona,csak azt tudom róla,amit mindenki,hogy a vagyonát az anyósa alapozta meg.Valamikor megalapította az Altust,és onnantól jól ment neki.Ennyi,amit tudok róla.Ja,és nem tervezem,hogy rá szavazok...
advocat
Valami Vajk, vagy István is ilyesmit mondott, vagy ezer éve! Nem tanulunk mi semmit.
Eriksson
@csipetke: Ha végighallgattad - nézted volna a videót, nem írtad volna azt, amit.
Tényleg, ha lesz egy kis időd, ne hagyd ki!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.