A fideszes politikus szerint a bevándorlás kérdését „primitív hatalmi reményükben” szavazatszerzési célra használják fel a politikusok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@Clavigo: ...a züllésen kívül semmit és ez látszik is rajta, viszont a fidesz törzsgárdatagja és EU-s képviselője, Orbán kebelbarátja, a mindenféle oldalak trágár komment-lovagja, egyszóval pártja és kormánya egyik csúcsarca.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
így van Tompika te és a barátaid primitív migráncs dumát nyomattok! =))
Clavigo
Ez az "érték -ékkő ( nemzethyy ) tulajdonképpen mi hasznosat csinált azóta,,,,mióta Prágában elpicsázták ??
Klubtag
@Clavigo: ...a züllésen kívül semmit és ez látszik is rajta, viszont a fidesz törzsgárdatagja és EU-s képviselője, Orbán kebelbarátja, a mindenféle oldalak trágár komment-lovagja, egyszóval pártja és kormánya egyik csúcsarca.
Nessy
Ó, a boldogtalan! Hívják már haza, szegényt végleg!
Commenter
@desiro: szerintem is jobb lett volna ha ott marad, és nem itthon építi le még tovább az ország már amúgy negatív imázsát ez a zsíroshajú, mocskos szájú tanulatlan, kurvázó,2. ál-jogi doktor, mert a laktanyázós Karácsony nem a laktanyában hanem jóval hűvösebb helyet fog neki biztosítani a gazdájával együtt! Ott majd retteghet!
Commenter
@Klubtag: @Clavigo: kb ezt amit most. Mocskolódott, napot lopott, evett ivott, kurvázott. Miért is nem hagyta a Németh-kormány a prágai sitten megrohadni ezt az IQ minuszos hulladékot? Hát nem is tudom, talán azért mert demokratikus módon viselkedett az ellenzékkel szemben,még úgy is, hogy nem közvetlenül választott kormány volt.
Pálinkás Pál
Nos libsik...az hogy a tompit utáljátok elfogadható,szerintem is egy hülye pöcs!!! De ebben a videóban mutassatok már rá hogy hol hazudott???Talán nem koszos migrikkel van tele Molenbeek??? ...Talán nem háborús övezetnek számít szinte??? dehogynem...Titeket beköltöztetnélek valami cigánytelepre pár hónapig,hogy közelről élvezhessétek eme emberek szomszédságát!!Szerintem ti cigót ,migránst legfeljebb képeken,tévében láttatok,azért beszéltek ekkora marhaságokat!!! Szeretnék valamelyíkötöktől dióhéjban valami összefoglalást látni,miért is értékesek ezek...és miért is kéne eltartanunk őket!!
Klubtag
@Commenter: ...meg azért, mert a megfelelő posztokon (ME, külügyminiszter) magasan képzett, széles látókörű, kultúremberek nem pedig bugris, politikai analfabéták ültek.
Commenter
Ez így van. Lehet Horn Gyulát is nyugodtan szidni, de külügyminiszterként szijjaspetya a lába nyomába sem léphet. Horn tapasztalt külügyér volt,(a németek még utcát is neveztek el róla, melyik magyar külügyminiszterről még?!)és ezért a szennyláda Tompikáért Prágáig is ment személyesen hogy kivakarja a sittről. Valószínűleg Tompika már ott sem igazán tüntetett békésen hanem "csak" belőve és atomrészegen randalírozott.
Commenter
@Klubtag: ez a válasz:Ez így van. Lehet Horn Gyulát is nyugodtan szidni, de külügyminiszterként szijjaspetya a lába nyomába sem léphet. Horn tapasztalt külügyér volt,(a németek még utcát is neveztek el róla, melyik magyar külügyminiszterről még?!)és ezért a szennyláda Tompikáért Prágáig is ment személyesen hogy kivakarja a sittről. Valószínűleg Tompika már ott sem igazán tüntetett békésen hanem "csak" belőve és atomrészegen randalírozott!
papa.49
Ne szarjál be fürtöske ,hazajössz oszt. mehetsz te is a kóterba a haverjaid mellé ÖRÖKRE !!!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Már a cikk első mondata sántít, hiszen a felmérések szerint, éppen azzal lehet megnyerni a választókat, ha migráns-ellenességgel kampányol egy párt.
CsipkeRózsa
@Commenter: Horn Gyula az eddigi miniszterelnökök között is a legjobb volt.
Commenter
@papa.49: Fürtöske? Ilyen zsíros lobonccal ami baba korában látott utoljára sampont? Miért nem mindjárt Puttó-angyalka? :D Majd retteghet Karácsony Gergely antikorrupciós ügyészsége előtt is, amit KG már fel is állított...ez villámgyors volt, lehet olvasta az Ahmed H topic hozzászólásait. De ha nem is, vélhetőleg az volt az utolsó csepp, hogy zsigó (tehát a fidesz) terroristának is nevezte! Vélhetően az ügyészség sokáig nem fog unatkozni. Nem lenne ideje elővenni mocskolódás helyett a jogi kari jegyzeteket te dísztoktorka? Ja nem, ne vedd, hiszen azokat a magyar köztársaság törvénye alapján írtak amit te és az egyetemi haverjaid nem csak szét... szóval elqrtátok na. De a pünkösdi királyságotok Isten barmai, eddig tartott!
Commenter
@CsipkeRózsa: Orbánnál mindenki jobb volt, hisz ő maga mondta, hogy nem is kormányoz, mert nem az a dolga. Az én véleményem az, hogy Horn Gyula nagyon jó miniszterelnök volt, és nagyon jó külügyminiszter, de legjobb miniszterelnök Németh Miklós volt. Antall József a nyomába se léphetett, hiába volt "szabadon választott." Németh már akkor is demokrata volt,amikor ezek narancsnyikok még KISZ titkárként működtek.
CsipkeRózsa
@Commenter: Én csak a rendszerváltás utáni miniszterelnökökre gondoltam, előtte nem figyeltem a politikát.
Eladott Ország
Csak rá kell nézni a képére. Ebben az a szomorú, hogy ezért mások börtönbe kerülnek egyesek meg szabadon szaladgálhatnak a mentelmi jogukra hivatkozva. Még titokban ki is mentik a tett helyszínéről. Egy demokratikus országban ilyen helyzet esetén a képviselő lemond és lehajtott fejjel távozik a közéletből. Náluk meg EU képviselő is lehet. Az ilyen eseteket még a diktatúrák sem szokták tolerálni!
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/22/45/224510_deutsch_tamas_eloadasa.jpg
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Szövegértés??? azt kértem mutassatok rá ebben a videóban,mit hazudik???
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Ne hivatkozz a szövegértésre, én ezt szerettem volna elmondani, nekem ez tűnt fel. Tudom, hogy nem ez volt a kérdésed.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Nincs ezzel semmi baj,csak akkor miért nekem címezted a választ???
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Mert éppen az írásodat olvastam, és szerettem volna, ha ezt is észreveszed, és nem rosszindultból gondoltam.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: És igazad is van...mindkét oldal felhasználja,csak ellenkező előjellel...És azt be kell ismerni hogy egyre kevesebb helyen tetszik a választóknak az invázió
Commenter
@CsipkeRózsa: Nem gond. Szíved joga azt tartani a legjobbnak akinek a kormányzását jónak tartod. Horn Gyula kabinetje is szakértő emberekből állt, kár hogy a koalíciós partnere (azóta már nem is túl érdemtelenül a süllyesztőbe került párt alig volt kompromisszumképes és úgy tett mintha ő adta volna a miniszterelnököt. Ez nem így volt. Ha Horn akkor sok mindent keresztül visz amit koalíciós partnere miatt nem tudott, akkor talán sose nyert volna Orbán.Mond még neked valamit az a név hogy Csillag István? Szerintem nem sokaknak de Medgyessy Péter kormánya gyakorlatilag ezen az egy emberen hasalt el, és ekkor jött Gyurcsány Ferenc. Szóval kevesebbért is buktak már meg miniszterelnökök, mint azokért a dolgokért amiket Orbán elkövetett és ő még mindig miniszterelnök! Ez van.
Commenter
@Eladott Ország: ott a pont! Miközben Czeglédy Csaba a DK állítólagos pénztárnoka börtönben ül addig a fidesz pénztárnokai (Mészáros, Kósa, Tiborcz, Garancsi stb) szabadon és fejvesztve rohangálnak. Ahogy Németh Miklós mondta mikor átvette az államcsődközeli állapotban levő országot, idézem: "hát milyen országban élünk mi?" Hát ilyenben, mint amilyenné Orbán országa vált: ismét szakértői kormányra van szükség mert a csődtől csak egy lépés választ el bennünket, sajnos.
peterkelemen
Annyira rettegnek, hogy állandóan a migránsbefogadó nyugati országokba járkálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.