A Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok, nyilatkozta Szijjártó Péter harmadikos gimnazista korában, amikor Soros pénzén utazott Amerikába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kakadu abba tányérba szart, amiből enni kapott. Soros kiemelte,tanittatta, egyengette az útját, most hálás szivvel mond köszönetet mindenért. Magyarul ócska, gaz senki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
:) :))) A mi Petink :))) Csak megszületnie volt nehéz.. Meg olyan vastag bőrt növesztenie a ló arcára,,mint amilyennel a Veziiir is el van látva ,,példaképpen.
kissé felnőttem
ejha ma meg beleszarik abba a tányérba amiből evett, amin felnevelték,hogy lehessen valaki? ez a gerincesség uj válfaja kérem, ezért civakodunk most az egész világgal. semmi elegancia semmi diplomácia? ja azt is tanitani kellett volna. na akkor mi ragadd rá ?
bencemacska
Lópikulát! Azt se nyerte a pályázaton, hanem ő volt a S O R O S a pártlistán!
Az apukák egyengették a gyerekeik útját!
Manhattan
Kakadu abba tányérba szart, amiből enni kapott. Soros kiemelte,tanittatta, egyengette az útját, most hálás szivvel mond köszönetet mindenért. Magyarul ócska, gaz senki!
1magyar
soros meg úgy volt akkor vele, mint a maffiafőnök, hogy majd egyszer kérek én is valamit.
Az ország és Európa túl nagy ár lenne rohadékok!
papa.49
Futsalosmajom ahonnan enni kapunk oda NEM SZARUNK !!!
advocat
Ma már más s...t kell nyalni. Ez is megy neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.