Elek István közíró, Orbán Viktor hajdani tanácsadója szerint egyre nagyobb az esélye, hogy a választási részvétel akár a hetven százalékot s meghaladhatja, s az ellenzék kétharmados többséget szerezhet. Az ehhez vezető út továbbra is a legszélesebb körű koordináció, legalább abban a 79 körzetben, ahol a kormánypárti jelölt támogatottsága ötven százalék alatti. Az mno.hu-n megjelent elemzése szerint a közvélemény-kutató intézetek a kormánypártokat rendre túlmérik, s ez a valóságos eredménynél akár 5–10 százalékkal is jobb számokat hozhat. - A választási részvételre való hajlandóság folyamatosan növekszik. Egyre nagyobb az esélye, hogy az általam a kétharmados győzelem feltételei között említett 70 százalék fölé jussunk.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Ha az ellenzéknek kétharmada lenne a sajtótájékoztatót már repülőgépen tartanák; útban Azerbajdzsán felé.
Szép nagy gép lenne; sok utassal és talán háborús terület felett is át kéne szállnia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Clavigo: Ki mindenki értelmes jobboldali beállítottságú volt szimpatizáns nem farolt ki még mögülük március 15 óta ezerrel? (Török Gábor és most Elek István pl) de ott van a Karácsony kormány pénzügyminisztere? Mellár Tamás is. Szándékosan nem írtam Karácsony ellenkormányt mert remélhetőleg ez a nem kormányzó kamukormány már csak "béna kacsa"!
lusta
@Clavigo: Miért? Csak el kell menni. Meg kell fogadni Tibi atya tanácsát.
˝Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy undorodsz tőle, de április 8-án, ha a temetésedet kell elnapolni, akkor is vonszold magad a szavazóurnához! Mutasd meg, hogy rossz tanuló voltál, te félreértetted '48-at, és szerinted az őseink a demokráciáért hullatták a vérüket! Azért, hogy a választások után senkinek ne kelljen a véleménye miatt megtorlástól rettegnie, hogy a kastélyok ne járjanak senkinek alanyi jogon, és hogy a nemzet lábán ne mások álljanak!
Ők meghaltak ezért, neked csak egy délutáni program erejéig kell kiszakadnod a kanapéból! Nem teheted meg, hogy nem mész szavazni. Dicsértessék!˝
tibiatya.blogstar.hu/2018/03/16/orban-viktor-azt-uzente-/49958/
Clavigo
@lusta: Mindenképpen megyek..:) "" Dicsértessék "..:))))
Klubtag
Az a baj Orbánékkal, hogy 2002-ben elhitték a magas győzelmi előrejelzéseket és pofára estek. De ebből - ami következtetést mára levontak, az tök helytelen. Most mesterségesen cinkelt (nekik kedvező) adatok közzétételére sarkallják a zsoldos közvélemény kutatókat. Arra bazíroznak. hogy ezzel a számukra élet-halált jelentő ellenzéki apátiát tudják fenntartani és növelni. Ugyanis további tartalékaik már nincsenek. Tényleg az ellenzéki részvétel növelése az egyetlen megoldás, ami csak összehangolt stratégiával érhető el.
Commenter
@Klubtag: Ez is igaz ide vezet a hatalmi gőg, az emberek folyamatos királyi többesben történő kioktatása, az ellenzék, az EU lesajnálása, a demokratikus nemzetközi szervezetek és kormányok iránti gusztustalan már diplomáciai szintre emelkedett végtelen megvetés, a kleptománia és nárcizmus, a nem létező illiberális demokrácia és az unortodox gazdaságpolitika megalkotása, egy önkényes, senki által nem kért pancser "alaptörvény" és megalázó kolhoz-jellegű NER együttműködés bevezetése...a szabad, független sajtó kinyírása...stb. bármelyik pitiáner kis dél-amerikai diktátor bátran játszhat ebből a vérlázítóan mocskos kottából. Ennek a saját bevallása szerint sem kormányzó álkormánynak még a történelem sokat emlegetett szemétdomján se lesz hely.
Béla333
"Elek István: Meglehet az ellenzéki kétharmad"

Ámen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.