Czeglédy-ügy címmel hívott össze sajtótájékoztatót péntek délelőtt Ipkovich György volt szombathelyi polgármester, jelenleg baloldali városi képviselő. Kijelentette, új fejlemények, új tények vannak. Czeglédy Csaba és munkatársainak meggyanúsítása és őrizetbe végtele után a NAV, az önkormányzat és más hitelezők követelései miatt árverésre bocsátották a cég Puskás Tivadar utcai irodaházát, aminek becsült értéke 350 millió forint. Ipkovich … A sajtótájékoztatón Ipkovich György kijelentette, a dolog úgy áll, hogy politikai felhangú büntetőeljárást folytatnak egy ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt és munkatársai ellen, elviszik őket az 500 kilométerre lévő szegedi börtönbe, közben egy fideszes vevő ár alatt megveszi az ingatlanjukat. Ipkovich a baloldali közgyűlési frakció nevében több kérdést is feltett: Hogyan lehetséges, hogy a havi 450 ezer forintos havi bérrel rendelkező politikai munkatársnak van pénze egy 273 millió forintos vételár kifizetésére? Ki adta a vásárláshoz...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
.ost cak Ceglédy, a választások után kik kerülnek sorra, ha ők győznek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@bencemacska: majd meglátjuk...a remény hal meg utoljára
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 15:26
Egyet értünk!!!
Eladott Ország
@bencemacska: De ha szó nélkül hagyjuk, azt hiszik, hogy amit tesznek az természetes. Azért kell mindnyájunknak szembeszállni, akkor nehezebben tudnak levadászni.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:47
Egységben az erő!
De hol az egység???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.