Nyilvános vitára hívta Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje választókerületi fideszes ellenfelét, Csenger-Zalán Zsoltot.

Szél Bernadett vasárnap a választókerületében, Budakeszin tartott sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta: a térségben komoly adóssága van a Fidesznek, Csenger-Zalán Zsolt, aki jelenleg is Budakeszi és Budaörs országgyűlési képviselője, keveset tett az ott élőkért, szerinte sokkal inkább a Fideszt képviselte a parlamentben.

Kijelentette: nincs szükség a közéletben nulla teljesítményt nyújtó politikusokra.

Kifogásolta, hogy Csenger-Zalán Zsolt számos fontos kérdésben "néma maradt", például amikor a településektől elvették az iskoláktól, amikor útdíjat vetettek ki a térségre, de a közösségi közlekedés fejlesztéséről sem fejtette ki véleményét.

Szerinte ha Csenger-Zalán Zsolt nemet mond a felkérésére, azzal megfutamodik.

Szél Bernadett: Csak később értik meg Orbán elégtételező kijelentésének értelmét

Az LMP társelnöke azt mondta, bár ő maga a Fidesz legesélyesebb kihívója Budakeszin, győzelmének feltétele, hogy a Jobbikkal is megegyezés szülessen, a kormányváltás érdekében lehetőleg országos szinten.

Szél Bernadett az ellenzéki pártok közötti választási egyeztetésekkel kapcsolatos kérdésekre azt felelte: pártja minden találkozón jelen lesz, vasárnap a Gyurcsány Ferenc DK-elnök által kezdeményezett egyeztetésen is, de hétfőn Vona Gáborral, a Jobbik elnökével is tárgyal. Ezektől a találkozóktól azt várja, hogy az ellenzéki oldal két egymástól legtávolabb lévő blokkja szóba áll egymással a kormányváltás érdekében.

Úgy ítélte meg: egyeztetésre van szükség akkor, amikor a miniszterelnök fenyegeti az ellenzéki oldalt és az ellenzéki szavazókat a saját nemzeti ünnepünkön. Utóbbit fordulópontnak nevezte, amelynek jelentőségét szerinte később érti majd meg az ország.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha fidesz nyeri a választást, az ellenzéki pártokat felszámolja. Például elveszik tőlük az állami támogatást és lehet panasszal fordulni az ÁSZ-hoz, vagy a Jóistenhez, az eredmény dettó. Lehet majd elmélkedni az együttműködésről, de akkor már késő lesz. Ismerjük a dalocskát: „Ha elbasztuk, hát elbasztuk, utólag már baszhatjuk...” De azért ez nincs így, azt várjuk a felelős politikusoktól, hogy korrigáljanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ne akarj Szélhős lenni! Maradj pártatlan és figyelmes. Az már nagyon elég.
Borsodi
@quadrocopter: Hihetetlennek tűnik sokaknak De minden szavad igaz lehet,ha hagyjuk!Legyen példa Hódmezővásárhely, Ózd mi itt szegények vagyunk de a polgármesterünk nem tolvaj!Eddigi legjobb ember pedig egy elvetemült jobbikos.Sok ilyen ember lenne,
nem nyomorognánk!
Eladott Ország
@Borsodi: Ha ez a tolvaj rabló bűnöző kormány marad akkor kilakoltatás lesz.
kereső
Tévedsz Bernadett.Nagyon is jól értjük. Csak megkérdezem, tényleg annyira jó"ötlet" volt tőletek Tátrai és Császy bebörtönzése kapcsán a cinikus megnyilvánulásotok? Nem hittétek el ,hogy mindenki sorra kerül? Persze tudjuk,hogy ebben a sorban nem Ti lesztek az elsők.Sokak számára ez nem vigasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.