Rendkívüli adással jelentkezik vasárnap délután az ATV Szavazz rám! című műsora. Balogh Judit és stábja a március 15-ei rendezvényeket járta és azt próbálta kideríteni, mit gondol ugyanarról egy kormánypárti szimpatizáns a Békemeneten és egy ellenzéki a baloldali tüntetésen. Vannak-e olyan kérdések, amelyekről ugyanazt gondolják, vagy a politikai paletta két oldalán álló pártok szimpatizánsai mintha két párhuzamos valóságban élnének?- ezekre a kérdésekre próbált választ találni a műsor. Az egyik, Békemeneten résztvevő például azt mondta az ATV stábjának, hogy azonnal elköltözne az országból, ha nem a Fidesz győzne.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Hova költözik? A hanyatló, veszélyes nyugatra? Migri lesz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Na húzzatok el vasporos 3,14csába már most, és vissza se gyertek !
Perwool
Hova költözik? A hanyatló, veszélyes nyugatra? Migri lesz?
Klubtag
Nem fog hiányozni, már csak azért sem, mert remélhetőleg az a több százezer ember, akik az Orbán miatt tűztek el valószínűleg visszajönnek. Minőségi csere - a haza javára és üdvére!!!
Commenter
@nyanya001: kérdés, hogy felférnek-e majd a szuperszónikus repülőre amivel a puccsista (ld alkotmánybíró: "az alaptörvény nem létezik) kamukormány tervez elhúzni a taknyosba. Azt hiszem az a minimum hogy verd szét a gépüket a sodrófáddal...
colibri
Tegyük fel, igazat mondott és szedné a sátorfáját. De! én azt gondolom, sokkal többen lennének olyanok, akik meg a zsinorban harmadik ciklust nem kívánnák orbániában leélni.
Commenter
:D ők már szavaztak! A lábukkal! Mehet az agymenenetes gyűlölet menet is az őket kitaláló és közpénzekkel kitömő kamukormány után! Vigyék magukkal a mindendíjas kamucelebjeiket is-ezek hol a pitliben vannak mert valahogy most nem éltetik a narancsbagázst...
Perwool
@koszpeko: Félő, ha nem lesz változás, akkor itt lesz putyisztán!-:((
Pálinkás Pál
Ezzel nem kéne megvárni április 8.-át...ilyen selejtekre nincs szükség,mehettek azonnal..
kokopelli
@Perwool: Nem,hanem az Erdogánhoz,és ha sokan lesznek,akkor Erdogán meghirdeti:
"A katolikusok,soha nem tartoztak Törökországhoz!!..Merhaba effendik!!"!!
simmering73
Ha az összes agyatlan birka elköltözne, kicsit szellősebben lennénk egy élhető országban.
Commenter
Jó lenne ha nem sértenénk meg az állatvilágot, így a birkákat és a férgeket sem :) Különbek mint ezek a korrupt véglények. Ez a kormány erőlködhet, riogathat most már, csak egy béna kacsa politikai értelemben. Nyugodtan lehet rá verbálisan "lövöldözni" meg 8-án ellenszavazatokkal úgy ahogy s. zsolt fővadász lövöldözött a szelíd rénszarvasra, azaz kíméletlenül.Hagy lássák milyen az amikor a nyúl viszi a puskát és leteríti a magát még mindig medvének képzelő lepkefingot.(bocs)
papa.49
Erre mondják ,,búcsúm ne tartson vissza,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.