Kövér László szerint a magyar nemzet és Európa érdeke is az, hogy Magyarország jelenlegi kormánya folytatni tudja munkáját az áprilisi parlamenti választások után. Szombaton Marcaliban, a Fidesz-KDNP fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar történelemben nem ritka jelenség, hogy ami Magyarországon történik, annak egyenes és erős hatása van az európai politikára. Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye lélekszámához, gazdasági teljesítőképességéhez képest jóval nagyobb az európai politikában, de ha az ország április 8-án a bevándorláspárti erők kezére kerül, ez a folyamat a visszájára fordítható, Magyarország és egész Európa is elveszik - fogalmazott. Hangsúlyozta, a 2018-as minden korábbi választásnál nagyobb jelentőségű. "A tétje, hogy olyan kormány marad-e az ország élén, amely hajlandó és képes ellenállni annak a nemzetközi nyomásnak, amely Brüsszelből és a Soros György féle hálózat felől érkezik azzal a céllal, hogy kiforgassanak bennünket nemzeti...

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak nem "konzultáltak" egész Európával?
Nessy
Csak nem "konzultáltak" egész Európával?
staro2
Melyik Európa érdeke az, hogy ti tovább lopjatok??
Azé az Európáé aminek a zászlóját te demonstratívan leszedetted a parlamentről?
Azé, amelynek a pénzét gátlástalanul lopjátok?
Azé amelynek ott tartotok be ahol csak lehet??
Azé, amelynek a döntéseit nyíltan szabotáljátok???

Tényleg azt hiszed, hogy nem röhögnek ki ilyen dumáért??
nevemnick
Jó lesz vigyázni embörök! A csutibánláz terjedőben van, tehát minden agyhalott birkát kerüljétek el, mert ezek szerint ragályos.
Aki elkapja annyi hülyeséget fog beszélni, mint a minikacsa a pódiumon.
papa.49
Nádfedeles elvtárs fordítva vetted be a gyógyszered azért mondasz ekkora baromságot , Európa tiszta szívből örülne ha TŐLETEK MEGSZABADULNÁNK ITTHON !!!
cikicakk55
Szerintem meg Európának pont az lenne az érdeke,hogy ne ez a maffia kormány vezesse az országot továbbra is. 8 év alatt nem csak Magyarországot, a Magyar népet tették tönkre,lopták szét,hanem az EU-tól kapott szinte összes pénzt lenyúlták a maradékot meg nem arra költötték amire kéne. Jó nagy kavart csináltak Romániában,Ukrajnában,de bekavartak rendese Ausztriának, a Németeknek, és több Európai országnak is. Amit a migráns "válságról" hazudik az már nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot. Rettegtetik,gyűlöletre szítják a Magyar embereket miközben Ők maguk engedik be pénzért a bűnözőket,terroristákat,eladósítva ezzel még a dédunokáinkat is. Ki tudja hány külföldi halálos terrortámadást szerveztek meg pont azok,akiknek Orbánék adták el az Únióban való szabad mászkálás jogát. Miközben reggeltől estig a csapból is a Fidesz hőstette folyik,hogy mennyire védik a Magyar nép szuverinitását,addig kiderült,hogy pont Ők hoztak be repülővel az emberevő terroristákból 1300 főt. Persze meg is hálálták,mert amint megkapták a papírjaikat arról,hogy most már szabadon és legálisan körözhetnek Ejrópán belül,azonnal el is hagyták kis hazánkat. Gondolom azóta az 1300 engedélynek a sorozat gyártása folyik valamelyik muszlim nyomdában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.