Gyalogost gázolt egy BMW-s Budapesten szombat éjjel az Erzsébet hídnál.

A belváros felől érkező fekete BMW a Szabad sajtó útnál lévő zebránál a középső kis padkára hajtva elütött két, a zöld jelzésre várakozó gyalogost. A gázolás után az autó megpördült és letarolta a következő útpadkát a közlekedési jelzőlámpával együtt, felborult, végül a tetején átpördülve az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a szembesávban a talpára fordulva állt meg.

Tíz métert repülhetett az elütött lány az Erzsébet hídnál

A járókelők elbeszélése alapján az egyik elütött gyalogos, egy fiatal lány, 8-10 métert is repülhetett. A BMW sofőrje feltehetően ittas volt, és előszőr elhagyta a helyszínt, de pár perc múlva visszament.

Tíz métert repülhetett az elütött lány az Erzsébet hídnál

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják – írja a katasztrófavédelem honlapjára hivatkozva a Blikk.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Lakatos Péter

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
@lópicigáspár: Én meg azt remélem, hogy egy másik ilyen patkány, őt, vagy valamelyik szerettét (már ha van ennek ilyen) találja egyszer így telibe...
A képek alapján az 50-hez semmi köze nem volt. A gyorshajtás a sofőr állapotától függetlenül megállapítható lesz.
papa.49
@lópicigáspár: És ha nem is az ment vissza aki vezetett ???
lópicigáspár
@papa.49: Gondolom a szemtanúk ezt is tisztázzák. :)
papa.49
@lópicigáspár: Remélhetőleg, bár ilyenkor ki a fene nézi meg az elfutó képét, elég ha a felső ruhát magára veszi egy hasonló testű pacák !!!
division
@lópicigáspár: Mint tudjuk az útviszonyok sem voltak a legjobbak, könnyű megcsúszni ilyenkor még normál vezetés mellett is. Remélhetőleg kiderül hogyan történt, mi volt az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.