Mi történik akkor, amikor a gránitszilárdságúnak mutatott hegyről kiderül, hogy valójában üvegből van? Az Orbán-rezsim most megmutatja törekény oldalát, tehát harcba hívják azokat, akik felépítették azt. A hvg.hu heti politikai pillanatfotója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha győznének, akkor ott a kimondott fenyegetés. El fogják tüntetni az ellenfeleiket.Mára mindenkinek világos lett, ha eddig még nem volt az, hogy egy kisebbség tartja sakkban és uralja az ország többségét. Hazudik, lop, csal és rohasztja lefelé az országot. A többség számára teljesen világos, hogy vissza kell venni tőlük az országot, és vissza állítani az európai értékeket, a demokráciát. A cél teljesen világos és tiszta. Nincs más út, mint visszatérni a demokratikus nemzetek közé. De ha világos a cél, a többséget képviselő pártok miért követnek el tevékenységükkel hazaárulást? Mert senki ne feledje, az is hazaárulás, ha ismerem a célt, ismerem az ahhoz vezető utat, és mégsem azon járok. Az ellenzék hazaárulása még fájdalmasabb, hisz hatalomban tartja az Orbán-rezsimet. Tudja, ismeri a leváltásához szükséges megoldást és mégsem alkalmazza. A játék ellenzéki résztvevői külön méregetik a farkuk hosszát, nézegetik naponta a tükörben, hogy mekkora. A miniszterelnök-jelöltjeik naponta öntik a nép nyakába, hogy ők egyenként is képesek leváltani Orbánt, mindenki meglássa majd. Vona, Szél, Fekete-Győr, Gyurcsány, Karácsony, mind egytől egyig hiszi, hogy képes lesz leváltani Orbánt. Ha minden így marad, a hátralévő 20 napban, előre borítékolható az ellenzék bukása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Clavigo: Sajnos és ha győznek meg is fogják tenni.
Commenter
@Eladott Ország: egy ikonikus filmből készült kult musical dala erre a válasz:

Radványi-Dés-Bereményi: Valahol Európában:

Odakint most szörnyek járnak,
Apa mondta, bújjak el.
Az a baj, hogy nőnek az árnyak,
Feketén a falról néz a félelem,
Árnyék a félelem,
És elvinné ő az életem
Hát miért nincs senki most velem?
Csak lenne reggel már.

A maci végre alszik szépen,
Biztos jókat álmodik.
Anya én már nagy vagyok, érzem
Apa mondta várni kell,
de visszajön, azt mondta visszajön,
és akkor aztán majd lesz öröm
A szomszéd lány is visszajön,
Csak lenne reggel már.

Nem szabad félni!
Commenter
@Clavigo: Tudjuk. De akármit is tesz már akkor is, a végén úgyis elsöpri a népharag akkor is, ha 8-a után most retorziót fog venni (ne legyen így). Csak az baj hogy mire ki fogja még egy ciklus miatt söpörni a népharag, addigra az országnak és talán nekünk is kampec dolores. Ezt remélem nem hagyják megtörténni, és ténylegesen összefog az ellenzék, tettekben és nem szavakban!
Eladott Ország
@Commenter: A fidesz alól már kicsúszott a talaj és ha most nem sikerül a választással, akkor a népharag zavarja el ezt a bűnöző, tolvaj bandát (de ne így legyen).
quadrocopter
Valójában gengék, mmint a zergefing, nagy pofa, hőzöngés, látványpékség, a fenyegetés tartja egyben a kupacot. A gazdáknál már elkezdték a nyomásgyakorlást!
Eladott Ország
@Rockxy: Itt nem fosik senki a vezéreden és a sleppjén kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.