Nagyon úgy tűnik a kormánypárti tábor hamar beárazta a kirobbant botrányokat. A Publicus heti felmérése szerint, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízására készített kiderült, hogy a kormánypárti szavazótábort nem ingatta meg a Kósa- és a Szita-, Elios-botrány. A Fidesz a teljes lakosság körében 27 százalékon áll (1 százalékot növekedve), a biztos szavazó pártválasztók között pedig 49 százalékon. Az ellenzékiek közül az MSZP-Párbeszéd 12, illetve 18 százalékos, a Jobbik pedig 12, illetve 17 százalékon áll. A kisebb pártoknál az LMP 6 százalékon áll a teljes lakosság és 8 százalékon a biztos szavazóknál, a DK-nál ugyanez 4/5 százalékon, a Kétfarkú Kutya párt 1/1 százalékon áll a teljes lakosság/biztos szavazók körében. A választásokig már csak néhány hét van és az is látszik, hogy a bizonytalanok aránya újabb két százalékpontot csökkenve, 36 százalék mostanra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Tudni kell, higy a Publicus a kutatásait többnyifre 1000 fős csoport megkérdezésével végzi, már csak az a kérdés, hogy milyen körben végzi a felmérést!
Macskaszem
Ha engem felhívnának, én is azt mondanám, csak a fidesz. Bízzák csak el magukat.
Eladott Ország
pestibulvar.hu/2018/02/18/do/
A Publicus Intézet úgy találta, hogy a hatvan év felettiek 50 százaléka búcsúztatná az Orbán-rezsimet, azaz a szociális transzferekkel nem sikerült megvásárolni az időseket. Ennél jóval nagyobb a rendszer elutasítottsága a 18-29 éves korosztályban, E CSOPORT TAGJAINAK 80 SZÁZALÉKA NEM KÉR A JELENLEGI KORMÁNYBÓL.
Hát ennyire puplikus, a Publicus. Úgy látszik, most rátetettek egy lapáttal a megrendelésre. Aki fizet az rendel!
mackoka46
Remélhetőleg a diktátor választás napjára kinyílik majd a nép szeme.
Eladott Ország
" Aki nem akar kétharmadot, az szavazzon taktikusan: párt- és egyéb szimpátiáitól függetlenül egyéniben adja a voksát a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Azt sem akarjuk mondani továbbá, hogy a 2018-as választás eleve lefutott. Ha ugyanis a választás eleve lefutott lenne, nem sok értelme lenne elmenni szavazni. Mi ezzel szemben azt mondjuk, hogy a 2018-as választás még akkor sem lefutott, ha az országos listán a Fidesz szerzi az első helyet. A választás eredménye és a Fidesz győzelmének mértéke ugyanis az egyéni körzetekben fog eldőlni. Ha az ellenzéki választóknak sikerül taktikus szavazással a legszorosabb eredményeket megfordítaniuk, és ezzel néhány „billegő” körzetet megnyerniük, akkor megállítható a fideszes kétharmad. S innentől kezdve minden további visszanyert körzettel tovább korlátozhatjuk a Fidesz hatalmát. Ehhez viszont minden szavazatra szükség van, és csak az a szavazat hasznosul, amit taktikusan adunk le az egyéni választókerületekben."
Mindeközben a teljes népességben nőtt a szavazási hajlandóság: 56 százalékon áll, míg egy éve még csak 52 százalék volt. Reméljük minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb az esély a bűnöző horda leváltására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.