Lázár János bécsi migránsos videója után most Deutsch Tamás is készített egy szomorú hangulatú kisfilmet. Ebben arról beszél, hogy szerinte, ha nem a Fideszre szavaz mindenki, akkor Magyarország többé nem lesz „magyar ország”, mert a menekültek elárasztják majd.

Ezt akarják ránk kényszeríteni a bevándorláspárti politikusok. Ne hagyjuk! Magyarország maradjon meg magyar ország! Április 8! Ennyi.

- írta ki ma Facebook oldalára Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben

Fotó: Facebook

Április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen és tehetünk azért, hogy magyar ország maradjon

- hangsúlyozta vasárnap közzétett Facebook-üzenetében Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott kisfilmen a politikus arról beszélt:

a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda.

Ennek a politikának a romló közbiztonság, a majd negyven százalékos munkanélküliség lett az eredménye – mondta Deutsch Tamás, hozzátéve, "egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát" az újonnan érkezettek, aki egyértelműnek nevezte az illegális bevándorlók hulláma és a terrorcselekmények elszaporodása közi összefüggést.

Felelőtlen európai döntéshozók hatalmi erővel illegális bevándorlók tömegeit engedték be Európába.

A bevándorláspárti politikusok európaiak nélküli Európát akarnak, és ezt a látványosan csődöt mondott gyakorlatot most mindenkire rá akarják erőltetni – jelentette ki a fideszes politikus, hangsúlyozva: az áprilisi országgyűlési választáson erre nemet mondhatnak a magyarok.

Lázár János nemrég Bécsben forgatott egy hasonló hangvételű kisfilmet, amely sok negatív kritikát is kapott

Később Lázár a videó kapcsán azt mondta, nem bánta meg a migránsos bécsi videót, és újra ugyanazt mondaná.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az, hogy a bécsi videójából ekkora vita lett, "nagyon jól mutatja, hogy a politika és a sajtó egy része még mindig eltagadja, elferdíti vagy relativizálja a bevándorlás hatásait".

A Promenad.hu-nak adott interjújában hozzátette:

A valóság sokkal súlyosabb annál, mint az általam közvetített üzenet. Nézzük csak meg a bécsi kommentelők véleményét és a helyi bűnügyi adatokat, egyértelműen látható, hogy elképesztő kihívással kell szembenéznie az osztrák fővárosnak. Magánemberként jártam Bécsben és elhatároztam, hogy a saját szememmel nézem meg, mit jelent az illegális bevándorlás, aminek a veszélyeiről idehaza még csak beszélünk, ott azonban a hétköznapok részévé vált. A videóban csak azt vázoltam, mi a helyzet tőlünk 200 kilométerre.

Lázár a lapnak elmondta:

Egy órát töltöttem abban az utcában, és talán három fehér emberrel találkoztam, mindenki más sötét bőrszínű volt. Ez a valóság. Ebben a kerületben megtörtént a változás, és nem a bevándorlók lettek bécsiek. A bécsiek elmentek onnan, a bevándorlók pedig átvették a városrészt, amit a saját képükre, ízlésvilágukra formálnak.

A miniszter szerint cenzúra sem a kormányoldalon működik.

Elég, ha csak arra utalok, hogy magánemberként elmentem Bécsbe, elmondtam a véleményemet arról, amit az utcán tapasztaltam, a Facebook pedig lekapta a videót. Még ha később vissza is tették, mi ez, ha nem a szabad véleménynyilvánítás lábbal tiprása?

– vélekedett Lázár.

Forrás: MTI, Facebook, promenad.hu

Fotó: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kínlódjatok csak, szaros csicskák! Hol van a kosz, a piszok, a szeméthalmaz - te patkány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Tompi, ha annyira rossz Brüsszelben, akkor miért nem húzol haza?...
idppp
@Rumcájsz 2: Mi köze lenne a volt sportminiszternek az autópálya kapukhoz? Az nem az ő kompetenciája volt, csak a sporthoz kapcsolódó beléptető rendszer, de az is elég...
wagabund
@idppp: ha hatalmon maradnak, akkor bizony ömleni fog a sok bevándorló...azt fogják mondani, hogy bocs, mi mindent megtettünk, de az a mocsok unijó erőlteti...nem tehetünk semmit..
kokopelli
@Qqberci: most már nem jön,mert ő után rögtön féregtelenítették a kerületet! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.