Összefonódás minden téren - ez jellemzi a Fidesz-brancsot. Ők valóban nem hagynak senkit az út szélén, aki hű hozzájuk. Semmi nem számít, van ott pénz, hiszen a közösből fizettetik, velünk, mindannyiunkkal. Az alábbi sztori szereplői: Fellegi Tamás, Schmitt Pál, Stumpf István és az ő pereputtyuk. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Van akár csak egyetlen olyan fidesz funkcionárius, akinek nem fűződik a nevéhez kisebb-nagyobb gazemberség?
CsipkeRózsa
Én ösztöndíjat csak a rászorulók részére adnék, és magyar pénzből kizárólag Magyarországon élő rászorulóknak.

Miért van amerikai alapítványunk, ez a másik probléma, muszáj mindig csak a lenyúlásokra nyitni alapítványokat, ráadásul bukott miniszternek?

Magyar mintára, ott is megadóztatják a külföldi pénzekből működő szervezeteket?
Klubtag
Van akár csak egyetlen olyan fidesz funkcionárius, akinek nem fűződik a nevéhez kisebb-nagyobb gazemberség?
Commenter
@CsipkeRózsa: olyat Soros György ad-többek között azoknak is adott akik most az ördögnek kiálltják ki kínjukban.
Mindegy már hogy a volt MSZMP-s Stumpf lánya kistafírungozza egy másik káder unokáját. Ez kósa milliárdjaihoz képest aprópénz, és hát a Ráhelke-Istvánka ásó kapa nagyharang eseményre fordított összeg ennél biztos nagyobb volt. Az évekig kátyús utat gyorsan leaszfaltozták az esküvő előtt egy nappal, nehogy a luxusszekér fölboruljon a menyasszonnyal és ne legyen holtomiglan holtodiglan meg hetedhét országra szóló templomi esküvő és lakodalom. Közpénzen persze, hiszen a boldogság magánügy.
kisrigó
Azt a búbánatos csillagszórós pofájukat, még külföldön élve is szívják a vérünket! A jó ízlés, az etikus magatartás ismeretlen nekik, mert egész életükben a családban is így éltek. Méltó utódai a szülőknek, minden arcpirulás nélkül megteszik, mert ez nekik jár! A "jókívánságaimat" inkább nem írom le!
Commenter
@Klubtag: hát az még nem született meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.