Egy izraeli lap állítólag rendelkezik egy olyan hangfelvétellel, ami bizonyítja, a Soros-hálózat nyomást próbál gyakorolni Magyarországra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na majd szóljatok ha megvan...aztán nemám ezt is összevágva leadni mint az öszödit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És akkor, ha nincs felvétel, mire volt ez a Sorosozás? Csak úgy? Ejnye! Említsd meg a főnöködnek is! Mert ott is valami baj lehet.
Pálinkás Pál
Nos nagy összegben lefogadnám hogy a zsidók nem adnak neked péterke semmit!!!szarul álltok...mivel neked egy hangyányival több eszed van ,mint a górédnak,csak nem érzed a veszteteket???
dr. prédikátor
@advocat: Nem süllyed el mert a szar mindig a víz felszínén akar úszni!!!
Apatszerek
@dr. prédikátor: “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke kívánja, DK , MSZP EGYÜTT kívánja.
advocat
Látott már valaki igazi kommunistát? Mert én még nem. Mert Marx és Engels (két nagy német filozófus, szobraik ott vannak Berlinben is, meg az utcanevek!) szerint ilyen még nem volt. A szocializmusnak nevezett őrület az más. Volt, csak még nem múlt el.
Apatszerek
A DK - MSZP és a hozzájuk csatlakozó kukac pártok nemzetköziségi ismérvei, mindég, mindent az ország ellen... ez az a kommunista viselkedés... ami jellemez benneteket... ami a véretekben
van. @Horizont: Nektek minden rossz, ami a magyarnak megfelelő,... önálló akaratotok hiányzik... mert a szolgalelkűségetek nemzetközivé vált. Szivárvány ideológián alapszik, amit a kommunisták követnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.