Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.

Szájer szerint sorsdöntő választás jön

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szájer József a Fidesz választási kampányának solti állomásán, a Vécsey Károly Művelődési Házban kiemelte: egy hazába tartozunk, valamennyien magyaroknak valljuk magunkat, és most ezt fenyegeti veszély. A választás pedig azért sorsdöntő, mert nem csak négy évre, hanem jóval hosszabb időre szól.

Ha ugyanis egy bevándorlási hullám elsöpri Magyarországot, Európát, azt már "nem lehet visszacsinálni. Ezt a dolgot egyszer lehet elrontani"

- hangsúlyozta.

A fideszes politikus szerint valamennyi ellenfél valamilyen formában le akarja bontani a határkerítést és valamilyen formában támogatja azt a brüsszeli, strasbourgi elképzelést, hogy Magyarországra kötelező elosztási rendszer szerint idegeneket telepítsenek be.

Forrás: MTI

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 17:55
Mintha könyörögne a Fidesz a kizárásért
Itthon - 2019. March 19., 20:05
Most megondhatja, hova állítsnak trafipaxot

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szájer neje Handó Tünde, aki már egymaga is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szájernek valóban igaza van, sorsdöntő lesz a választás. Nekik mindenképpen. A parlamentbe mennek vagy a börtönbe
bakegya
ER-száj-ER,huj de retye -ratyi ,jól áll neked a KOSSUTH szarál!Ha ez a MAGYAR HAZA ILYEN TOLVAJ G...vejkókkal,fideSS KÉPMUTATÓKKAL,BÉKAMENETELŐKKEL LESZ TOVÁBBRA IS MEGPUPOZVA,AKKOR SZÁJER PAPI az A KERESZTÉNY -KÖVETKEZTETÉST LEHET CSAKKK levonni vesszen inkább a haza-ÉLJEN MÉSZÁROS gázszerelő-akadémikussal,fényetetős geróf TIBORCZ PIYUVAL ÉS ORBÁN KORONAHERCE-HURCA HERCEGNŐVEL saját lábon azon a szemétdombon amit magának a FityiSS MAFFIÓZÓKNAK KICSINÁLT orbán főherceg-és erdéyi vajda,szimplán a MAGYAR POLIP!
Szeparepa2
Az biztos! Nektek garantáltan sorsdöntő lesz náci hazaáruló orbáncsicska patkányfalka, mert egytől-egyig fel lesztek lógatva utána...
1magyar
Igaza van! Ezt egyszer lehet elrontani. De a folyamat már egyharmadánál tart Európában. Ennyit már veszítettünk, de az uniós vezetők mindent akarnak veszni hagyni.
Borsodi
@Tavryni őrnagy: Eltud bújni mögé! Nem feltűnő ha hazudik.
Nem tudom mit képzelnek magukról, ők tudják meg állítani a migránsokat,rendet sem tudnak tenni az országban .Ahhoz értenek,hogy kisemmizzenek embereket,tönkre tegyenek maguk körül mindent.A saját meggazdagodásuk ami fontos. Ez a fő programjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. March 19., 18:19
Mesterlövész segített a tűzoltóknak – videó
Sport - 2019. March 19., 17:40
Ezzel etetik a magyar focistákat