Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.

Szájer szerint sorsdöntő választás jön

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szájer József a Fidesz választási kampányának solti állomásán, a Vécsey Károly Művelődési Házban kiemelte: egy hazába tartozunk, valamennyien magyaroknak valljuk magunkat, és most ezt fenyegeti veszély. A választás pedig azért sorsdöntő, mert nem csak négy évre, hanem jóval hosszabb időre szól.

Ha ugyanis egy bevándorlási hullám elsöpri Magyarországot, Európát, azt már "nem lehet visszacsinálni. Ezt a dolgot egyszer lehet elrontani"

- hangsúlyozta.

A fideszes politikus szerint valamennyi ellenfél valamilyen formában le akarja bontani a határkerítést és valamilyen formában támogatja azt a brüsszeli, strasbourgi elképzelést, hogy Magyarországra kötelező elosztási rendszer szerint idegeneket telepítsenek be.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szájer neje Handó Tünde, aki már egymaga is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Szájer neje Handó Tünde, aki már egymaga is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam.
peterkelemen
Magyarországot már elárasztotta az Orbán-horda. Ők amagyarok ellenségei. Őket kell a picsába deportálni egészen Oroszországba. Putyinkájuk illiberális szemétdombjára.
kereső
Brüsszelben is ezt mondod? Az EEP pártcsaládod mit szól hozzá?
Commenter
Szájal Józsival nem az a legnagyobb baj, hogy Handóné (Handó Orbánné Anikó legjobb barátnője) hanem az hogy Szájer volt az aki az alkotmánynak csúfolt alapfos törvényt valamelyik párttársával(Navracsics?) két brüsszeli út között egy laptopon összedobta fene nagy hozzáértéssel rohadt nagy unalmában, hanem az hogy ő volt az aki ezzel szétgányolta a Magyar Köztársaság Alkotmányát, amire a gazdája felesküdött majd páros lábbal beleszállt és eltörölte, az államformával együtt.
A választás tétje az, hogy eltakarodtok-e búsba, már csak a firkálmányodért is. Pofa be, nem szájal, hanem kitörli a hátsóját a tákolmányával ami kb. csak wc papírnak jó, az demokratikus alkotmányoktól vagy alaptörvényektől (ezt a világf@st a német "Grundgesetz" szó ellopásával és tükörfordításával alkotmánnyá léptettétek elő...hol kaptad a jogi diplomádat a már bezárt Ecseri piacon?
Pálinkás Pál
"Ha ugyanis egy bevándorlási hullám elsöpri Magyarországot, Európát, azt már "nem lehet visszacsinálni. Ezt a dolgot egyszer lehet elrontani"
Ez már el van rontva...Az elején kellett volna keményen,fegyverrel fellépni,hogy a hordának eszébe se jusson Európa...
mellesleg a régi németek,vagy akár mostani oroszok egy hét alatt megoldanák a helyzetet...
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Ja igen az 56-os magyarhordákat is ki kellet volna tessékelni. Hülyék vagytok ti migránsozók csak nem forogtok.
papa.49
Te nem vagy olyan akivel ,,egy hazába tartozónak,, érezném magam!!! Te egy patkány vagy mindig az is voltál, már elévült az ügyed koma ???
cikicakk55
Ezek tényleg hülyének néznek bennünket! Már szerintem az óvodások is tudják,hogy pénzért mennyit engedtek be és azt is,hogy eddig mennyit engedtek be az éj leple alatt,miközben orrán száján döl az egész Fidesz bandának,hogy " ide aztán egy sem" Ennek az országnak egyetlen egy nagy ellensége van és az a FideSS a hívőivel és a holdudvarával együtt.Lehet,hogy pont valamelyik migráns most azon agyal,hogy Orbánt levadássza egy ház tetejéről távcsövessel! Meg lenne neki bocsájtva,hogy erre jött és Hegyeshalomnál még csokit is kapna az útra a magyar emberektől. csak jönne már az az egy jól lövő: Bár az sem lenne megoldás,mert akkor vinné a sírba a titkot,hogy hol vannak elrejtve a milliárdok. Marad az,hogy még is csak mi Magyarok döntjük le a trónról és mi magunk vezetjük be leendő rezidenciájába,Szegeden. a Csillag formájú épületbe.
desiro
Hát még tart a verseny, ki a leghülyébb.
quadrocopter
Aztán ki a lóf@sz akarja a valagad alól kilopni az anyaföldet, te sunyi görény?
Idióta Mafla Díjas hulladék!
Desischado
Énvelem ugyan ne közösködj, te fidesz bérenc! Én magyar vagyok, te meg egy parazita, aki kitartóan nyalod a gazdád hátsóját, felrúgva minden emberi és isteni törvényt. Mocsok hazug vagy szájer, a föld terhe. Akiktől itt félni kel, az a fidesz nevezetű maffia banda, amely tönkreteszi, és kiárusítja az országot és a népet! Capisi, te féreg?!
Levendula
Biztos sorsdöntő a kifosztott magyar népnek!
És nektek is sorsdöntő lesz, reméljük!
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Mondtam már párszor...igazán hülye aki az 56-os magyarokat párhuzamba állítja ezzel a csürhével!!!
Linkeld ide az 56-sok által elkövetett terrorcselekményeket...!
justhpeter
Szájernek valóban igaza van, sorsdöntő lesz a választás. Nekik mindenképpen. A parlamentbe mennek vagy a börtönbe
bakegya
ER-száj-ER,huj de retye -ratyi ,jól áll neked a KOSSUTH szarál!Ha ez a MAGYAR HAZA ILYEN TOLVAJ G...vejkókkal,fideSS KÉPMUTATÓKKAL,BÉKAMENETELŐKKEL LESZ TOVÁBBRA IS MEGPUPOZVA,AKKOR SZÁJER PAPI az A KERESZTÉNY -KÖVETKEZTETÉST LEHET CSAKKK levonni vesszen inkább a haza-ÉLJEN MÉSZÁROS gázszerelő-akadémikussal,fényetetős geróf TIBORCZ PIYUVAL ÉS ORBÁN KORONAHERCE-HURCA HERCEGNŐVEL saját lábon azon a szemétdombon amit magának a FityiSS MAFFIÓZÓKNAK KICSINÁLT orbán főherceg-és erdéyi vajda,szimplán a MAGYAR POLIP!
1magyar
Igaza van! Ezt egyszer lehet elrontani. De a folyamat már egyharmadánál tart Európában. Ennyit már veszítettünk, de az uniós vezetők mindent akarnak veszni hagyni.
Borsodi
@Tavryni őrnagy: Eltud bújni mögé! Nem feltűnő ha hazudik.
Nem tudom mit képzelnek magukról, ők tudják meg állítani a migránsokat,rendet sem tudnak tenni az országban .Ahhoz értenek,hogy kisemmizzenek embereket,tönkre tegyenek maguk körül mindent.A saját meggazdagodásuk ami fontos. Ez a fő programjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.