Ezért güzültem, hogy EGY GAZEMBER SZEMBERÖHÖGJÖN, miközben ő, és a családja az én pénzemet, a mi pénzünket, azt a pénzt, amiből utakat, gyárakat, kórházakat, iskolákat, egyetemeket lehetett volna építeni, gátlás nélkül lopja szét?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
„Magyarország dönt, nem az ENSZ”,

holott Magyarország már nem is mi vagyunk, hanem egy totál kattant, a totyakos gatyájában és a két számmal nagyobb golyóálló mellényében?
Azért éltem, kínlódtam, reménykedtem a rendszerváltás utáni harminc évben, HOGY JÖJJÖN EGY TOMPAAGYÚ SENKI, és azt vágja a képembe, tízmilliónk képében, hogy elégtételt vesz rajtunk, ha nem tud eleget csalni, hazudni ahhoz, hogy a hatalmát továbbra is megtarthassa?”
Igazad van !
El kell menni szavazni és elküldeni őket oda ahová valók, a rács mögé !
Aki Én
,,HOGY JÖJJÖN EGY TOMPAAGYÚ SENKI, és azt vágja a képembe, tízmilliónk képében, hogy elégtételt vesz rajtunk, ha nem tud eleget csalni, hazudni ahhoz, hogy a hatalmát továbbra is megtarthassa?”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.