Arcátlannak és kommunistának nevezi a TASZ-t, amiért képesek kérni, hogy igazolja, nem nyúlt le közpénzt az alapítványa. Még pénteken kért jogsegélyt az Orbán-kormány egyik feltétlen híve, Schmidt Mária az Orbán-kormány által ellenségnek nyilvánított Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szervzettől, mert a Transparency International korrupcióellenes szervezet szerint korrupciógyanús volt az 1956-os emlékév, amit Schmidt alapítványa szervezett. A vicc, hogy Schmidt állította, jogszerűtlen egy választási kampányban hamis állításokat közölni, pedig egyfelől nem is cáfolták meg azokat, másfelől most döntött a NVB, hogy lehet hazudni kampányban. Mindenesetre a TASZ nehezen tudott volna kitérni, nem volt választás, bele kellett sétálniuk Schmidt rafinált csapdájába. A TASZ is rafinált volt, közölték, nem képviselik az alapítványt, előbb cáfolják a Transparency állításait. Hozzátették, a TASZ lényege, hogy mindenki megismerhesse az alapvető jogait és érvényesíthesse a hatalommal...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relleporp
Tehát nem tudja a nyanya cáfolni, hogy nem arra ment a pénz, amire szánták.
relleporp
Tehát nem tudja a nyanya cáfolni, hogy nem arra ment a pénz, amire szánták.
papa.49
A csillagszeműmarcsánk kiakadt mint a sezlonrugó, nahát )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@relleporp: Van egy olyan erzesem, hogy nem is akarja.. Azt hiszi, hogy mindent megengedhet maganak. Najo, hiszen ebben a hiszemben tartotta ot a vitya
karma1
Naaa, azert a TASZ nem tegnap vedte orbant, az is biztos... Csak asszem a kordonbontasnal,... Az meg mar tortenelem,...
Commenter
Pofátlan házi kamutörténész a boszorka. És ez vezetheti a terror házát, amely a diktatúra áldozatainak állít emléket, ez aki a vezírt isteníti, és aki jól kistafírungolta közpénzből pl. egész média birodalma is van ennek is mint Pénztáros Lőrincnek.
karma1
@Commenter: Mondjuk a "terror" az stimmel. O tartja terrorban a nepet, ovin keresztul, az o penzebol..(Ill. a TI penzetekbol, amit ovi kezel ugy, mintha a sajatja lenne csupan)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.