Vasárnap este megtartották a DK irodájában azt az ellenzéki tárgyalást, ahová március 15-i beszédében Gyurcsány Ferenc hívta meg a parlamenti bejutásra esélyes pártok képviselőit. Tovább >> http://nyugatifeny.hu/2018/03/18/szel-bernadett-nem-volt-hajlando-kiallni-egy-kozos-sajtotajekoztatora-az-ellenzeki-megbeszeles-utan-video

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Két hatalmas buktaveszély van, az LMP és a Jobbik!
Ha a Geci nyer, akkor Szélből és Vonából is hasznos államtitkár lehet!
Szili, Lévai, Szél, Vona!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
@peterkelemen: Majd mindjárt kapsz a Bélától mert a nyugati fényt olvasod :PDPD :))
quadrocopter
Két hatalmas buktaveszély van, az LMP és a Jobbik!
Ha a Geci nyer, akkor Szélből és Vonából is hasznos államtitkár lehet!
Szili, Lévai, Szél, Vona!
Béla333
@quadrocopter: 21.43
Attól függ mit nevezel buktaveszélynek?!
Ha az a buktaveszély, hogy a korábbi lopásokat nem hajlandó elfogadni és elviselni, a Fidesszel nem akarja a lopott közpénzt szétosztani, mint ahogy az MSZP-Fidesz maffia együttműködésnél láthattuk, nos akkor valóban: a tolvajok szempontjából buktaveszély van!
Egyébként meg miből gondolod, hogy öngyilkos hajlamú lenne az LMP?
Bármilyen együttműködés az LMP és a Fidesz között az áprilisi választások után egyenlő a párt öngyilkosságával! Következetes párt az LMP, nem hülye!
lusta
@Béla333: Ki mondta, hogy az ilyen hozzáállás mellett az LMP 10% feletti eredményt ér el?
JAJMÁR
Utólag mindig okosabb az ember. Attól tartok, lesz is változás a véleményekben bőven. Hát, úgy szép az élet, ha zajlik :)
JAJMÁR
@quadrocopter: Szerinted a Gyurcsány miről akar mindig mindenkivel tárgyalni, akit esélyesnek át a következő kormány élén? (Pl. Botka, majd a Karácsony, majd a Szél, most a Vona... nem a kormányváltásról, hanem, hogy mi legyen utána?)
Ennek kb. annyi, vagy több? az esélye, mint a te feltételezésed a Vona és a Szél felé. Mire is alapozod?
JAJMÁR
Az a legnagyobb baj, hogy ez az egyeztetés se az esélyes jelöltek visszaléptetéséről szólt. Vagyis a kormányváltás esélye inkább távolodott tőle.
quadrocopter
@JAJMÁR: Az idétlen huzavonára, a választás előtt 3 héttel!
quadrocopter
@Béla333: B*szhatod a korábbi lopásmeséket, b+, itt most az a kérdés, hogy marad-e a Geci, vagy sem!
Ott vannak a példák, Szili, Lévai! Aki besegített a hordának, azt a horda sem felejtetteb el!
Finnyás f@sznak kutyába a helye!
Kerekedjetek végre felül a személyes motivációkon, bazmeg-ye, Gy. megmondta, hogy nem akar min-elnök lenni, akkor mi a lóf@szra rángatóztok?
Az LMP-én és Vonán áll, vagy bukik a mutatvány!
peterkelemen
Orbánnak és Vonának háttéralkuja van még régebbről, amikor polgári körös volt. Jobbik = fideSS
Manhattan
@quadrocopter: Szél nem taktikázik, neki helye van a csuti mellett akármilyen formában!
verőce21
Ez a huza-vona nem sok jót ígér az ellenzéknek.
Röhögném, ha ráadásul hóesés lenne 8-án, ...akkor a Fidesz elsöprően nyerne?
JAJMÁR
@quadrocopter: Nem, a mėdiàn múlik. Ők irànyítjaàk az embereket. Írnak valamit - valami gyenge firkàsz leírja a kėpzelt összeeskūvėselmėldtėt, - ės ezt egy màsik tėnykėnt adja tovàbb. Az emberek pedig hazonnal...
Itt van pl.. ez a nyugatifėny :))
Ez a dėkà szócsöve, az egėsz cikk azt fėnyezi, a màsikat lebúzza.. de ez nem objjektív, ės messze nem a valósàg.
Ez a ny.fėny semmivel sincs magasabb szinten, mint a közmėdia, ės akik az ő híreikből tàjėkozódnak, ugyanazon a szinten vannak, mint a fideszbirkàk. Eszközök.
JAJMÁR
Bocs a hibàkėrt. Telón ėės vonaton írtam :)
Madácsi Pali
@Béla333: a Fidesz-LMP együttmüködés csak azért nem feg létrejönni, mert Orbán parlamenten kívüli párttal nem egyezkedik.
Manhattan
Szélütött kisasszony keresi a jobbik kegyeit, pedig - szerintem köztudott, hogy csak a húsos csontra vágyik...
Tudom, meg is kapja előbb - vagy utóbb, mert a hatalomért mindenre képesek.
quadrocopter
@JAJMÁR: Én semmit nem tuljadonítottam a médiának, itt a finnyás húzódkozásrül és esetleges személyes ambícióktól van, s ezek simán megtorpedózhatják a Geci elkergetését!
Ezt a qrwa nagy veszélyt kell látni, értékelni és érteni!
A horda sokkal összeszedettebb a választás tárgyában, mint az összes ellenzék együttvéve és ez hallatlan nagy előny számukra!
Ezt csak és kizárólag egységes szavazással lehet megtörni!
Ennyit kell látni, aki ezt nem látja, az arra sem alkalmas, hogy beüljön a Parlamentbe!
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos...széllelbélelt asszony tojik a pártra ha államtitkár lesz a csútinál!!!Gondolod bernikét egy cseppet is érdekli hogyí ti emberek mit gondoltok majd róla??? mint ahogy másik cikk alatt már megbeszéltük..ti meg a jobbik az akadálya a zökkenőmentes kormányváltásnak...
Commenter
Úgy látom sajnos, hogy Szél Bernadettnek mégis csak savanyú az a fránya szőlő és nem kicsit.
Megértem én, hogy nem tetszik, hogy volt LMP-s párttársa, Karácsony Gergely épp ott tart most a Párbeszéddel ahol az LMP-vel valószínűleg már nem tartana, és nem is tarthatott volna. Szél Bernadett szeretne miniszterelnökasszony lenni. Az, hogy ez pont volt párttársa miatt nem történik meg sőt az hogy Orbán politikusi és emberi hülyesége meg korruptsága vélhetően március 15-én egyenesen a miniszterelnöki székbe repítette a már ellenkormánnyal rendelkező Karácsonyt az fáj. Nagyon. De ezért amikor egy sajtótéjákoztatóra ami az ellenzéki összefogásról szól az őt minősíti és az LMP-t.
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.34
Ez a kifacsart gondolkodásod mutatja a saját romlottságodat.
Semmi jele annak, hogy Szél a Fideszhez készülne államtitkárnak.
Ennek a bedobása csak amolyan szarpasszírozás.
Nem olyan hataloméhesek ők, ahogy te magadból kiindulva gondolod.
JAJMÁR
@quadrocopter: Azorbànkormànynak mindenkėppen vėge. Ne feltėtelezd egy ellenzėki pàrtról se, hogy ők nem tudjàk. Nem vėletlenūl kezdődött el a "mi lesz azutàn" helyezkedės. (Gyurcsàny)
Egy biztos, okos ember màr nem àll össze a fideszzel, mėg hàttėrben se. Inkąwsbb kibùjik, ha volt is ilyen (emeszpė?).
A Szėl pedig okos is ės tisztessėges is. Lesz ô mėg min.elnök, ha nem is most :)
De a Karàcsonyt is eelfogadom.
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabejlám!!! Már megent nem iszol rendesen???A széltyúkról meg annyit , a puha csontért mindenre képes,mindegy hogy kitől kapja meg, a cigustól vagy a vonátol.!!!
dr. prédikátor
Mert jelenleg nincs valós közép-jobboldali párt Magyarországon. Van egy egyre radikalizálódó Fidesz, van egy eleve radikálisoknak szervezett Jobbik, és van egy a Fidesztől alig balfelé álló LMP. Az utóbbi ugyebár senkivel nem vállal érdekközösséget, mert ők az egyetemes igazság letéteményesei. Amellett szerények, és megalkuvók. A Jobbik és a Fidesz között pedig szép lassan elmosódott a programhatár. Sok szempontból a retorikai is. Annak hatására, hogy Vona elindult középre, Orbán pedig a szélsőjobb irányába.

Úgyhogy könnyen lehet, hogy az LMP mai, teátrális, sértődése, majd a jobbikos tárgyalása, különösen, ha azon megegyeznek egymással, nem több annál, mint hogy összenő az, ami összetartozik. Szentesítve egy jobboldali blokkot, amelyben ott maradhat a Fidesz, ha Orbánt leváltják, és amely simán uralhatja majd az országgyűlést. Mert lesz az a pénz, és hatalom amiért majd elmennek pörköltözni a megfelelő emberek. Ahogy emlékezhetünk arra a Fidesz-FKGP koalícióra, amelynek lehetőségét kizárták a választás előtt, de amelynek kertében Torgyán József miniszterelnök-helyettes lett. Orbán mellett. Azért szeretném remélni, hogy Hadházy Ákos tényleg a családjával töltötte a hétvégét, ahogy vágó Gábor emlegette. Amely programját véletlenül sem zavarta meg olyasmi, hogy a volt párttársakkal egyeztetett a fenti blokk lehetőségéről.Hát analfabejlám ennyit a széltyúkról!!!

Andrew_s
JAJMÁR
@quadrocopter: Kicsit keverem a kommenteket, bocs. A Commenter beìràsàra vàlaszoltam a tiėd helyett.A telefonos net az oka... no meg ėn.
Szerintem a mėdiànak hatalmas a"hatalma", ės mi ki vagyunk szolgàltatva neki. A fidesz ereje is ebben van, ės ha ęzt felismerjūk, màr vesztett. (Ės igen!!!)
quadrocopter
@JAJMÁR: Nem egészen, ugyanis ha tisztában vannak azzal, hogy mi forog kockán, akkor érttelmetlen és érthetetlen ez a szarakodás, amit az Lmp és a Jobbik művel!
Nessy
"lehet egy pártelnök is megalkuvó" ( Koós, -Hofi)
JAJMÁR
@quadrocopter: Majd kiderūl. Vàrjuk ki. Màst úgyß tehetūnk, de azt el kell ismernem, hogy nehėz a vàlasztóknak eleget tenni.
Ha egyezkednek pàrtok az a baj, ha nem , akkor az :)
Pálinkás Pál
@Béla333: Biztos vagy benne,???Csak nehogy nagykoalíciót alakítsanak..Fidesz-Jobbik-LMP..majd akkor kíváncsi lennék a magyarázkodásodra...
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.01
Nem fogok elfutni.
De te se felejtsd el majd megmagyarázni, ha bebizonyosodik, hogy hülyeségeket terjesztettél!
Commenter
@Commenter: jav"sajtótájákoztatóra nem kiállni ami pont az ellenzéki összefogásról szól(na)...stb" És az ő nevükben van az, hogy Lehet Más a Politika :)?!
Commenter
@quadrocopter:Most már mindegy is a Republlikon szerint ahogy tegnap már Elek István szerint is nem is olyan nagyon kell összefogni, menni fog ez anélkül is:
"A közbeszéd középpontjában az utóbbi hetekben a visszalépések állnak, de a Republikon Intézet számításai szerint nincs szükség átfogó megállapodásokra a Fidesz kisebbségbe szorításához."
Betelt végre a pohár, sőt túl is csordult a március 15-i performansszal. Köszönjük, Grósz elvtárs, a fehérterroros, káoszos "inspiráló beszédét" de tényleg! Ki hitte volna hogy Grósz a sírból segít bedönteni Orbánt? Én sosem, és most tessék. A történelem ismétli önmagát a kommunista bedönti Orbán népies kommunista rendszerét. Klassz! :(((
kereső
Szerintem sem az lmp-nek,sem a jobbiknak nincs itt semmiféle csapda. Csapdában mi vagyunk-és az ország.
Commenter
@kereső: egyetértek "a gyurcsány-i csapda a kormány politológusainak siralmas bepróbálkozása. A csapda valójában Orbán, és maradása. Nem szabad a bérpolitológusainak a csapdájába esni. És ha már csapda, akkor ezerszer inkább legyen az Gyurcsányé, mint Orbáné. Itt tartunk, ez van.
nevemnick
Úgy látom a helyzet szifilisztikáját, hogy az LMP hátterében még mindig Andrásovics Schifferovics irányítja a pártot. Amíg ez a bongyorkahajú belepofázik, addig a széllelbélelt kisasszony arra hajlik amerre az előbb említett emberke fúj.
Vona meg hiába gondolja, hogy megnyeri a választást, mert egyedül nem megy. A mi választási körzetünkben egy olyan hölgyeményt indítottak, akiről minden lerí, csak a politikusi hajlam nem.
Béla333
Gyurcsánynak esze ágában nem volt tárgyalni a Jobbikkal. Hazudott! Az egésszel csak saját magát akarta kimosdatni abból, hogy neki fontosabb a pozíció harc, mint az ország jövője.
Karácsonynál ugyanez a helyzet.
papa.49
@Béla333: 09.53. Ezzel a megjegyzéssel kissé túl lőttél a célon, nem gondolod ???
Már csak 3 hét és minden elválik !!!
magyarbakancs
@Béla333: Osztom véleményedet.
Kell a konc.
De meglátásom szerint ez mind a Jobbik malmára tereli vizet,és meg fogja nyerni a választást.
Szél meg a mérleg nyelve.
oncogito2
És ez a nő akar miniszterelnök lenni, aki szóba sem áll a másik ellenzékkel.
A diktatúra úgy látszik sikk lett ebben az országban a politikusok között. :(
Béla333
@papa.49: 09.53
Ha te tárgyalni szeretnél olyan valakivel, aki úgy összességében elég rossz véleménnyel van rólad, de mégiscsak muszáj lenne, akkor egy gyűlésen elkezdet azt mondani a híveidnek, hogy minden rájuk adott voks, az olyan mint ha a kukába dobták volna?
Azt mondod, hogy tárgyaljunk velük, de ne bízzunk bennük?
Nem egy közvetítőt kérsz fel arra, hogy hozzon már össze egy bizalom erősítő tárgyalást, hanem meghívod magadhoz? Miért nem semleges pályára szólt a meghívó?
Az egész csak arról szólt szerintem, hogy a sajátjainak bebizonyítsa, hogy ő megpróbálta, de ezzel a Jobbikkal nem lehet! Nem is volt komoly a szándék!
Az egésszel csak az LMP-t akarták bevinni a rekettyésbe!
papa.49
@Béla333: Ha odament tárgyalni akkor KI KELLETT VOLNA A TÖBBIVEL EGYÜTT ÁLLNIA, vagy ha nem értett egyet a helyszínnel akkor minek ment oda !!!
Puhatolozó tárgyalásokra MÁR NINCS IDŐ ITT MÁR RÖGTÖN KELL DÖNTENI, ÉS UTÁNA EGYÜTT LEVERNI A FÜTYISZT !!!
Manhattan
@papa.49: Soha nem voltak egyenes szándékúak...remélem a józanabb választóik elküldik őket a munka világába...mert politikához közük nincs!
Manhattan
@Shikari: Borzasztó ahogy te is átestél a hatásos agymosáson. Azt ugye tudod, hogy 13 milliárdot kell az hazának visszafizetnie a köpcös veje miatt!? A fideszes bírkák a 12 évvel ezelőtti öszödi beszédet emlegetik még mindig. Titeket nem érdekel az ország pusztulása, csak a beetetett propagandát fújjátok!
vukkocska
@Shikari: pont olyan vagy, mint a főnököd. Agymosott szájtépő. Grazban már kitakarították a kórtermet.
Manhattan
@Shikari: Hülyegyerek! Ti fideszesek valamiféle közösségnek érzitek, valami nagy családnak, ahová érzelmileg kötődtök. Beszélgetéskor elmondják, hogy tudnak az orbitális csalásokról, arról, hogy nem jól kormányoznak, a trafikokat, a nemzet veje által elsíbolt milliárdokat, a jogfosztást elítélik, az örökös háborút is sokallják, de mégis! Érzelmileg annyira kötődnek, hogy oda szavaznak. Amelynek véleményem szerint a magány elviselhetetlensége, az abba való bele nem nyugvás is okozója.. Elmennek a békemenetre, és ott emberek között vannak, jó a hangulat, nincsenek egyedül... Ezek vagytok!
quadrocopter
@Shikari: Pipának teccel lenni - szopóka? Nincs olyan hét, hogy a sunyi horda be ne bukna valami ótvaros hazugságon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.