Az Európai Bizottság országjelentésében pozitívumok is voltak a magyar egészségügyről, dicsérték például a kórházi ágyak számát és a vastagbélrák-szűrési programot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Kórházi ágyak száma megfelelő. És az orvosok száma? Az nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: erre mit tesz a vezír? Beleszáll fullosan Németországba az európai "nagyhatalomba" azért mert idézem Karácsony mindenütt Nyugaton, így Németországban is migránsbarát politikájához keres szövetségeseket". Pont úgy.Azokban az országokban ahol rengeteg migráns is él, és békében, dolgosan. Korábban Gyurcsány fóbiája volt, most itt van Soros és Karácsony. Az ő szempontjából ez csak azért baj mert míg Soros valóban fóbia addig hál'istennek, Karácsony nagyon is valóság most már. Nyugaton is. Tus, fullosan bevíve. Over.
Nessy
Van egy apró kis probléma! A vastagbél rákszűrés már 2005-ben tervbe volt véve, akkoriban el is indult, aztán hamvába is holt. Jelenleg meg még el sem indult.
Megelőztük Európát, és bevezettük a passziv eutanáziát!
papa.49
@Commenter: Ez a szerencsétlen elmebeteg kormány mindig megtalál valakit az EU. ban de Moszkvában még véletlenül se !!!
Commenter
@papa.49: és igazad van. Csak nehogy bennünket találjon meg megint moszkva, kiállva az elmebeteg, korrupt puccsista kormány (vö: Kolláth: az alaptörvény semmis) mellett.
papa.49
@Commenter: Gondolod ha elbukja a választásokat, nem fordul rögtön a muszkához ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.