Az internet egyik legjobb sajátossága más szempontból nézve éppen a legnagyobb baj vele: ami egyszer felkerül, az jó eséllyel ott is marad. A nosztalgiázni vágyók számára igazán hasznos az Internet Archive munkája: a San Franciscó-i székhelyű nonprofit szervezet 1996 óta rendszeresen készít mentéseket, több mint 324 milliárd (!) weboldalról. Wayback Machine nevű szolgáltatásukkal természetesen nem csak a web amerikai részét figyelik, világszerte archiválják honlapok aktuális állapotát. Ennek köszönhetően ki lehet rajta keresni, hogy hogyan is nézett ki mondjuk egy évtizede a jelenlegi kormánypárt hivatalos oldalának címlapja. Az IA éppen március 19-én készített pillanatképet, ám ezen az is látható, hogy mi volt egy nappal korábban, március 18-án a címlapos vezető hír. Mielőtt megmutatnánk, idézzük fel a Fideszt vezető jelenlegi kormányfő március 15-én elmondott beszédének egy rövid részletét: Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez az eszelős azt sem tudja lassan hány óra van reggel 9 órakor
össze vissza pofázik handabandázik. Ideje lenne ráhúzni a kényszerzubbonyt.
Commenter
@quadrocopter: Zártosztály jár vagy börtön egy életre?
Nessy
Majd mindjárt jön Gulyás Gergely, és megmagyarázza. hogy nem úgy volt az úgy volt! Meg nem is úgy értették. Meg egyáltalán nincs itt semmi látnivaló.
nyanya001
Ez az eszelős azt sem tudja lassan hány óra van reggel 9 órakor
össze vissza pofázik handabandázik. Ideje lenne ráhúzni a kényszerzubbonyt.
Rockxy
Csak szólok, hogy ezzel sem lehet választást nyerni.
Desischado
Szerintem ez a véglény már annyira agyament, hogy menthetetlen, már Grazban sem tudnak rajta segíteni. Én egy helyes kis elmegyógyintézetet nagyon ideálisnak tartanék, mondjuk, életfogytiglanra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.