Hamarosan új online közvélemény-kutató szolgáltatás indul, Pollo néven. A weboldal üzemeltetői úgy gondolták, egy választási felméréssel hívják fel magukra a figyelmet. A Pollo.hu választási különkiadása az online véleménygyűjtő oldal szerint teljesen pártfüggetlen és pártsemleges, célja, hogy az alacsonyabb mintavétellel rendelkező személyes és telefonos kutatások mellett egy szélesebb körben végzett, valós idejű felmérés publikusan elérhető legyen a választópolgárok számára. Az internet erejét használnák tehát ahhoz, hogy pontosabban és gyorsabban álljanak rendelkezésre preferenciákkal kapcsolatos információk, a későbbiekben egyáltalán nem csak a választásokról, hanem vélhetően sok más témában. A domain a portfóliója alapján eddig leginkább kisebb cégek webes projektjein dolgozó győri Kuster Media Kft-hez van bejegyezve. A weboldalra igen gyorsan érkeznek a szavazatok. A jelenleg mutatott eredmény nem reprezentatív – ez jól tükrözi a hasonló online felmérésekre jellemző...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Naggggyon jo lenne tudni, hogy mitol epp MA indulnanak el a kozvelemenykutatasi piacon, hiszen ha MINDENKIT az interneten szolitanak meg, akkor az azert megsem az orszag szeles reteget fogja at, maximum az internethasznalokhoz jut el. Nem hinnem, hogy egy munkanelkuli, szenvedo borsodi vagy ozdi csaladhoz pont a neten keresztul tudnanak berobbanni kerdezoskodni.
Es hat ugye a jobbik vezet... Aha...
Ezt az oldalt gyorsan megszervezte a vona gabi kampanycsapata, kihozza vezeto partnak a jobbikot, es hetfon ezzel fogja megmagyarazni Berninek - Gyurcsanynak is uzebve - hogy o nem fogja bealdozni a SZELES tagsagat, tamogatoit egy GYurcsany-LMP-Jobbik osszefogasba, hiszen akkor elveszitene ezeket.
Hirtelen valahonnan elo kellett keriteni egy ilyen "szuper" ceget, hogy igazolhassa a tavolmaradasat...

Emberek, nem beszopni a cukiskodas 2.0-t!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Jó az a grafikon, csak összecserélték a Jobbik és a Fidesz-KDNP feliratot. :)
Pálinkás Pál
@verőce21: Biztos vagy benne..?? Valahogy nem hallom bayer makogását sem a békemenet mindent elsöprő erejéről...mondjuk ő tudja a valós számokat..hogy mennyi embert utaztattak busszal az amúgysem acélos tömegből...!
karma1
@Pálinkás Pál: Amirol te beszelsz, az szavazasra vonatkozik, de ez a ceg KOZVELEMENYKUTATASRA alakult meg. Ha te tobbszaz IP cimhez tudsz hozzajutni gond nelkul, akkor te vagy hacker vagy, vagy rendszergazda, es siman van hozzaferesed IP cimekhez. Mert ugye azt nem feltetelezed, hogy en csak azert tartanek nehany kulonbozo neven PC-t, hogy szavazhassak, ha megkerdeznek Magyarorszagrol. En max. csak 4-rol tudnek inditani szavazatot, a sajatomrol, ferjemerol, lanyomerol es egy itteni magyar baratnomerol.
Ha elolvastad figyelmesen a cimet, akkor ok azt irjak, hogy arnyaltabban, MINDEN reteget fel akarnak terkepezni, hogy reszletesebb, finomabb kepet kapjanak...
Erre mondtam azt, hogy akkor mar eleve az egyik legnagyobb reteg kibukott, mert egy melyszegenysegben elo borsodi csaladhoz, vagy Nagygecere Bozsi nenihez tutira nem fognak eljutni, pedig nekik is megvan a sajat gondjuk, bajuk, es szivesen szavaznanak masra is, mint orbanra, ha kaphatnanak objektiv tajekoztatast. DE NEM KAPNAK, mert meszaros es vajna uniformizaltak az ujsagokat, tv- es radioadokat, valamint a kozplakatok helyeit tobb mint 70 %-ban a fidesz Tudod-e, es Soros plakatok uraljak.
Azert orulnek, ha nem minositgetnel es nem degradalnal le, mert nagyon kivancsi lennek, hogy te mit tettel volna a helyemben, hogy csinaltad volna vegig azt az utat, amire a hazai korulmenyek kesztettek engem.
Megkerlek, hogy ahogy en sem minositgetlek, nem nezlek le, te se tedd ezt velem.
Pálinkás Pál
@karma1: Látom halvány lila gőzöd sincs az IP címről...Ha a család összes gépe egy hálózaton van,annak bizony 1 külső IP címe van...Az meg hogy rendszergazdának,vagy hackernek kell lenni egy fals IP címhez,már ne is haragudj,egyenesen nevetséges...Ezeket a sorokat most én egy Holland IP-ről írom...de lehet hogy a következőt norvégról,svédről vagy panamairól!!Ezért mondom,ha nem tudod hogy kell ,akkor te nem abba a csoportba tartozol...
karma1
@Pálinkás Pál: Ujfent megkerlek, hogy ne probalj meg ledegradalni, ha lehet. Sajat weboldalam van, nem is akarmilyen, ahol tehat nagyon is kellett tudnom, hogy mi az az IP cim.
NINCS a ferjemmel szinkronizalt gepunk, nekem hotspotrol megy az internetem, neki mas szolgaltatoja van, a lanyom 40 kilometerre lakik tolem, vele szinten nem allok szinkronban, es a baratnom egy harmadik lakcimen lakik, szinten nem vagyok vele szinkronban. (Most egyebkent ellenoriztem a ferjem es az en IP cimemet, es meg veletlenul sem egyezik.)
Nekem van desktop-om, laptop-om es tabletem is. Ezek mind szinkronban vannak, tovabba az android mobiljaimmal is. (Az egyiket csak munkara hasznalom, a masik a szemelyes telefon). Mivel nem ohajtok kamu szavazatokat leadni , - meg egy igazit sem -, miert akarnek abban gondolkodni, amiben te?
Most akkor mit kene szerinted tennem? (Mondjuk engem nem is fognak megtalalni, eddig kizarolag a DK talalt meg, eloszor egy altalanos anyaggal. Rajuk SEM fogok szavazni, mert az elveimmel szemben all, kozvelemenykutato pedig meg tevedesbol sem fog megtalalni. Nem a Rozsadombon lakom, es nem a narancs a kedvenc gyumolcsom.
Pálinkás Pál
@karma1: Teljesen mindegy hogy van-e weblapod ,vagy nincs... ha igaz amit írsz,akkor tudnod kéne hogy írhat az ember kamu,kideríthetetlen IP alól...ha nem tudod,akkor szerintem a weboldaladat sem te karbantartod...és a személyeskedést pedig te kezdted a hacker dumával...és bizony ha a desktop,laptop ,tabi belső hálózaton van,annk kifelé bizony ugyanaz az IP-je!...És mindezzel az egésszel csak arra akartam rámutatni hogy a netes szavazás a legkönnyebben manipulálható dolog...de ha igazán el akarsz rejtőzni,akkor könnyedén meg lehet változtatni a gépek mac adressét is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.