A rendőrség honlapján olvasható adatok szerint hétfőn hajnalban még sok településen kellett az áramszünet miatt biztosítani a közrendet.

A rendőrség közleményei szerint hétfő hajnalban több megye több településén még nem volt áram a havazás miatt, így ott a rendőrök biztosították a közrendet.

Három megyében sincs sok helyen még áram, rendőrök biztosítják a településeket

Fotó: police.hu

Hajdú-Bihar megyében "Bakonszeg, Balmazújváros, Berettyóújfalu, Bihardancsháza, Biharnagybajom, Bihartorda, Földes, Hajdúszoboszló, Kaba, Kismacs, Nádudvar, Nagyhát, Nagyhegyes, Nagymacs, Nagyrábé, Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Telekföld és Tetétlen településeken" voltak még áramkimaradások a megyei főkapitányság közleménye szerint.

Békés megyében is több helyen még voltak áramkimaradások, a megyei főkapitányság közleménye szerint azonban hétfőn hajnalra már javult a helyzet. "Dévaványán, ahol közel négyezer fogyasztó volt érintett, szinte teljes egészében elhárították az üzemzavart, jelenleg egy helyen nincs áram. A rendőrség továbbra is folyamatos rendőri jelenléttel segíti az áramkimaradással érintett településeken élőket, dolgozókat. Békés megyében jelenleg Bucsán, Ecsegfalván, Gyomaendrődön, Kertészszigeten, Nagylaposon és Szeghalmon vannak olyan helyek, ahol nincs áram."

Jász-Nagykun-Szolnok megyében is több településen nincs, vagy csak részlegesen van áramszolgáltatás a megyei főkapitányság hétfő hajnali közleménye szerint.

"Jelenleg 14 településen van áramkimaradás. Teljesen szünetel az áramszolgáltatás Örményes, Kuncsorba,Kétpó, és Mezőhék településeken. Valamint részleges az áramszolgáltatás Tiszatenyő, Karcag, Mezőtúr, Kisújszállás, Martfű, Törökszentmiklós, Túrkeve területén. Berekfürdő, Kengyel, Rákócziújfalu településeken 1-1 fogyasztót érint az áramkimaradás. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rdos
Off. Van baj máshol is. A Sió egyik vízmércéjén húsz centivel is magasabb a vízállás mint az eddigi legnagyobb.

www.vizugy.hu/?mapModule=OpGrafikon&AllomasVOA=164961B4-97AB-11D4-BB62-00508BA24287&mapData=Idosor#mapModule

Eresztik le a Balatont, mert az is igencsak megtelt. On.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.