Veszprém megye kettes választókerületében a kormánypárti Kontrát Károlyra szavaznának a legtöbben az Iránytű Intézet szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát ez jó! A bevándorlás-ellenes vádolja a bevándorlás támogatással a bevándorlás ellenest. A fő bevándorlás-ellenes plakátokat ragasztókat. Abszurd.
Commenter
@JAJMÁR: na az. És lehet hogy ezért, sajnos ezért nem fog sikerülni az ellenzéki összefogás, ismert a mondás, miszerint két magyar legalább 3 felé húz...de mondjuk, Elek István tegnapi elemzése szerint így is, úgy is bukik Orbán (és kormánya). Előbb, vagy utóbb-a lényeg hogy ez már kivédhetetlen, sőt valójában mióta az alkotmányjogász kimondta hogy az alaptörvény semmis-nos azóta tény is, ahogy a márc. 15-i "csodálatos", "magasröptű" beszéde után is már nyilvánvaló volt hogy ott és akkor már meg is buktatta magát.
JAJMÁR
@Commenter: Szerintem is, Az a kėrdės, mi jön utàna.. ha nem àpr.9.-ėn, akkor picit kėsőbb, de ennek vėge.
Klubtag
@JAJMÁR:.. .ha győz a fidesz-kdnp lezárjuk a még működő budapesti nyilvános WC-k bejáratát
aztán mindenki jól becsinálhat...:D)))
JAJMÁR
@Klubtag: Ez elėg ūtős ėrv! Vagyis szavazzunk, ne xarakodjunk mà' :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.