Az elmúlt napokban rekordsebességgel keringett a Facebookon egy fénykép, amelyen Magyarország miniszterelnöke látható. A felvételt a hatalmat alázatosan kiszolgáló, a gyűlöletkeltésben élen járó, a közszolgálatra vonatkozó törvényi előírásokat naponta meggyalázó állami televízió élő közvetítéséből nagyították ki. Orbán Viktor ott áll egyedül a felcsúti Puskás Arénában, a neki épített VIP-páholyban, és a meccset nézi.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Kötelező olvasmány ez a cikk is, szuper, köszönjük a történész asszonynak. :)
kokopelli
@Commenter: nem sérteget,nem politizál,nem hajlik sem balra, sem jobbra,és
nagyon semleges hangvételű az írás! ...a la bonheur ! ;-)
Commenter
@kokopelli:mert ő igazi, képzett történész, nem úgy mint schmidtterrorház-TASZhoz rohanó Mariska.
kokopelli
@Commenter: és ha valakinek a szeme sem áll jól,attól még hazudhat is! Nem?
Miért lenne az akadály az egy un. demokráciában? ;-))))
Commenter
@kokopelli: nem akadály az egy illiberális demoráciában sem!
Eladott Ország
Orbán Viktor sapkában ment át a szomszédba, hogy megnézze a meccset, és a neten már körbejárt az a kép, amin valószínűleg a szokásos szotyi maradványa után kutat.
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/03/25rhvr.gif
Azt hiszem, nem kérdés, hogy innen már csak az következik, hogy a nyári hőségre való tekintettel légkondicionálják a felcsúti edzőpályákat és a GDP felét – alaptörvénybe iktatva – a futballra költik. A civil kontroll hiányától totálisan megrészegült Orbán-hatalom hiszi, hogy semmi nem áll útjába a feudális viszonyrendszerek által működtetett banánköztársaság konszolidálása felé. Amely többek között arról ismerszik meg, hogy kontraszelektált, sikertelen sportolók adófizetői pénzből fűtött gyepen szaladgálnak (ha a tévé előtt sört böfögnének is ennyi haszna lenne), miközben sokan mások lopják a fát, hogy meg ne fagyjanak. Ha ez nem korrupció, akkor semmi nem az.
www.atv.hu/thumbnail/772x514/4/5b/c1000.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.