Az Altenrhein Aviation AG szerint a társaság sem Szabó Gábornét, sem Kósa Lajost, sem Czakó Jánost nem ismeri. Sem Szabó Gáborné, sem más magánszemély soha nem volt Altenrhein Aviation AG részvényese. Kósa Lajos és Czakó János sem képviselőként, sem más minőségben nem vettek részt a cég éves közgyűlésein, őket sem a cég, sem részvényesei nem ismerik, velük kapcsolatban nem álltak – olvasható abban a március 18-i, vasárnapi keltezésű, lapunkhoz is eljutott közleményben, amelyet a svájci cég vezérigazgatója, Thomas K. Schilliger írt alá. A társaság közölte azt is, hogy a magyarországi újságcikkekben emlegetett időszakban, vagyis 2013-tól a 2015 közepén lezajlott tulajdonosváltásig a Pilatus AG volt egyedüli, száz százalékos részvényese az Altenrhein Aviation AG-nak. A jelenlegi részvényes 2015 közepén vásárolta meg és tulajdonolja a mai napig is a száz százalékos részvénycsomagot az Altenrhein Aviation AG- ban – tették hozzá. A svájci cég jelezte: a társasággal kapcsolatos...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nincsenek csodák! Teheccséges Lalyos hoztav a formáját, annyit tud, de ennyi elég is ahhoz, hogy miniszter legyen - a Nagy Pénzért, merthogy haszna nnbincs a társadalomnak belőle, az is tuti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.