Lovat, bort és műszaki cikkeket loptak a tolvajok Merenyén és Somogyapátiban.

Egy 19 éves somogyapáti férfi ellen lopás bűntett és lopás vétség, 33 éves patapoklosi társa ellen lopás bűntett, 18 éves somogyapáti másik társa ellen pedig lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Lovat, bort és műszaki cikkeket loptak

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves férfi és 33 éves társa 2017. szeptember 8-án egy merenyei istállóból lószerszámokat és egy pónilovat lopott el. A rendőrök még aznap beazonosították, majd elfogták a tolvajokat, és kihallgatták őket gyanúsítottként. A rendőrök a pónilovat Somogyapáti külterületén az erdőben találták meg, majd visszaadták a tulajdonosának.

A 19 éves férfi 2017. október 15-én Somogyapátiban egy présházba is betört, ahonnan körülbelül 70 liter bort lopott el. A rendőrök még aznap elfogták a férfit, majd kihallgatták gyanúsítottként.

Ugyanez a férfi és 18 éves társa 2017. október 22-én délután a nyitott bejárati ajtón keresztül bement egy somogyapáti ingatlanba, majd onnan különböző műszaki cikkeket tulajdonított el. A rendőrök a házkutatások alkalmával az ellopott műszaki cikkeket lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A három férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

(Police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.