Az LMP miniszterelnök-jelöltje Bécsben tartott fórumot, ott beszélt arról, hogy Orbán március 15-i beszéde után azt gondolja, egy újbóli Fidesz-győzelem esetén az ellenzéket megsemmisíthetik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Demszky inkább arról adjon számot, hogy hogyan is volt a Margit híd aranyárban való felújítása a Simicska féle Közgép fővállalkozásában? Ami után büntetlen eltávozást kapott?
Mocskos tolvajok!
Béla333
@Madácsi Pali: 09.51
Ne erölködj, mert bevörösödik a fejed.!
A Jobbik ugyanúgy szükséges a kormányváltáshoz, mint a pártod, a DK!
Hódmezővásárhely után még te is a teljes ellenzéki összefogásról pimpogtál, nem?
Béla333
@Madácsi Pali: 09.51
Ja? A tolvajokkal teli, a Fidesszel a lopott pénzt elosztogató pártjaidat meg azok támogassák, akik a további el nem számoltatást, a kéz-kezet mos világot szeretnék.
Akiknek elegük van az elmúlt 30 év politikusi bűneiből, az meg az LMP-re szavaz!
tudode
Ebben az összefogjunk, ne fogjunk, csak azzal tárgyalunk, aki még kormányzott. mi vagyunk a leváltóerő katyvaszban Gyurcsány Ferenc az, aki MEGJÁRTA A HADAK, O1G girbe, görbe útját, saját bőrén érzékelve, hogy MIRE KÉPES örök riválisa a HATALOM, ÉS LÓVÉ "oltárán"!
.
A jobbiknak "is" , annak ellenére, hogy NEM VOLT MÉG KORMÁNYON, van egy-két olyan pötty a POLITIKAI PÁLYAFUTKOSÁSÁBAN, amely még frissen él az emlékezetben.
.
Nevezetesen: a O1G polgári körében való részvétel, a klf. néven nevezett, félelmet keltő GÁRDA, gárda cucc viselése, az EU-s zászló égetése.
.
www.youtube.com/watch?v=YE0rIBkXh24
.
www.youtube.com/watch?v=q9LppeIiVKU
.
www.youtube.com/watch?v=dmdb6QfmnUQ
.
Túl rövid utat tett meg a Jobbik a radikalizálódástól a NÉPPÁRTOSODÁSIG, klasszisukkal rövidebb időt megtéve a CSODÁLATOS ÁTVÁLTOZÁSÁVAL!
Madácsi Pali
@Béla333: viszont az összefogásért a DK hozta a legnagyobb áldozatot, nem csak nyilatkozik róla. Aki nem akar összefogni a miniszterálnok diktátor ellen azzal nem lehet. Gratulálok Szél uniószaszló-égető, parlament ablakán kidobáló válsztottjához!
kereső
@Béla333: teljesen meg vagy hülyülve! Mi nem igaz abból amit irtam? Én nem vagyok a világ közepe! csak talán a családom számára/ tőlük sem tartok igényt erre/.
Miért nem mondta el ezt itthon a tegnapi "tárgyalás" utáni sajtótájékoztatóján? Nekem ne üzengessen külföldről, mint orbán.Csak és ennyi a bajom az egésszel.Azt meg nem is minősitettem,hogy mit mondott.!! Nem is fogom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.