A tárca nélküli miniszter szerint az ellenzék bármire képes pénzért, hatalomért. A higgadt, megfontolt házigazdaként beharangozott Bayer Zsolt az Echo TV showműsorában először hosszan méltatta a Békemenetet, újra felidézte kedvenc logikai fejtörőjét (ki viszi át az ellenzék politikusait egy ladikkal a túlpartra) és a svédországi magyar nő kálváriáját, a Facebook elképesztő cenzúráját, kettős mércéjét, amit néhány hete már ő is saját …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ez tetszik, "hogy az ellenzék összeállt egy csalóval" Szegény Lala, nem emlékszik sőt le is tagadja, hogy nem az ellenzék, hanem ő állt össze egy csalóval a szakítható nagy suska reményében, ott a közjegyző előtt, ami mellesleg jó fedősztori lett volna, ha a részleteket jól ismerő Lajos nem böffenti el magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@papa.49: A túrkevei cigánysorról? Vagy azt csak viccnek szántad?
papa.49
@Eriksson: Nekem így mondták túrkevei emberek akik ott élték az életüket, kb. egy idősek velem tehát már iskolások voltak abban az időben ..
Eriksson
@papa.49: Azok is biztosan Gyurcsányimádók és Orbánellenesek voltak. Én ilyen szóbeszédekre nem adnék.
namihami
Kósa ""elemzett"" Bayernak? Egyik agytröszt a másik szellemi árvízkárosultnak.
Isten bizony, de sajnálom, hogy ez kimaradt az életemből. Frenetikus műsor lehetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.