Ma reggel 10 órától Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyár ünnepélyes avatásán - hívja fel a figyelmet a kormányzati sajtószolgálat. Az eseményről néhány fontosabb információnk az alábbi összefoglalóban olvasható. 2,5 évvel ezelőtt tették le a most elkészült szintetikusgumi-gyár alapkövét, ami a 2013-ban a japán JSR szintetikusgumi céggel kötött együttműködés eredménye volt, most pedig a Mol Csoport és a JSR közös beruházásaként elkészült a gyár - emlékeztetett az eseményen Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. Rámutatott arra is, hogy világszintű technológia költözik Tiszaújvárosba, mert a világon csak Thaiföldön van ilyen gyár egyelőre. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a szintetikusgumit széles körben fel lehet használni a ruházattól kezdve az autógumiig és utóbbit fogják majd döntően gyártani a magyar üzemben. A mai üzemátadó után nyáron beindul a tesztüzem és ősztől beindul a termelés, összesen 160 munkahely keletkezik, a...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Megint egy félkész üzemet ad át a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár.
Az egy szép álom, hogy ősszel beindul a próbaüzem. Egyébként annakidején Hernádi az ATV műsorában megesküdött, hogy tavaly őszre a gyár kész lesz. Hát nem lett kész. Személy szerint én 4 évre tippeltem, a főnököm 3,5 évre a 2 helyett.
A lényeg a nparasztvakítás.
RonaGyuri
ja és kb. 300milliárdot nyúltatok le belőle rövid idő alatt, ami több Fideszes vagyonnak is alapja lett! =))
lusta
Megint egy félkész üzemet ad át a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár.
Az egy szép álom, hogy ősszel beindul a próbaüzem. Egyébként annakidején Hernádi az ATV műsorában megesküdött, hogy tavaly őszre a gyár kész lesz. Hát nem lett kész. Személy szerint én 4 évre tippeltem, a főnököm 3,5 évre a 2 helyett.
A lényeg a nparasztvakítás.
Commenter
Igen b+ te elmeháborodott, többek között azért is szeretjük, mert az elsikkasztott Manyup megtakarításokból a zemberek pénzéből vásároltad vissza, te korrupt,pofátlan vadbarom. (elnézést a vadaktól és a barmoktól) mert beléjük több ész és humánom szorult.Szeretjük ahogy téged is Fényességes Padisah, mert ezzel is elloptad a jelent és ki tudja meddig a jövőt.Azt abszolút szeretni fogjuk látni ahogy a hűvösre vágnak.Remélem eldobják a kulcsot és rád rohad a kényszerzubbony meg a műanyag lakat is, te ótvar alkotmányt és köztársaságot megpuccsoló, szemétdomra való modern-kori Csák Máté.Még volt pofád libatolvajozni Bajnai Gordont, és a végletekig gyurcsányozni libásozni, most meg ugyanezt az ócska kommunista kommunikációt bevetve karácsonyozni. Legyen neked boldogtalan karácsony a sötét hűvösön. Vágod Facebookos karácsonyi poszton fa mögött "kukucsozó?! (stylist: Habonyné). Tudod mit rúgtál március 15-én egy qrva nagy öngólt, és a szavazók, (pardon a ti álpolgári kamunyelveteken választópolgárok a sittig fognak rúgdosni vidám jókedvükben, nagyon remélem.
Eladott Ország
A MOL egyelőre még nem Orbán apuka magántulajdona, amit megvett volna közpénzből, majd tartós bérletbe odaadta Mészáros Lölönek, hogy az ott szállásolja el Nárcisz kutyát a továbbiakban. A MOL egy nemzetközi részvénytársaság. Akkor is az, ha Orbán Viktor és üzleti érdekköre az ellopott magánnyugdíj-vagyonunk egy részét arra költötte, hogy részvénycsomagot vásároljon benne. Az a részvénycsomag nagyjából 10 százaléknyi szavazati arányra jogosítja a magyar kormányt. Nem hogy többségi tulajdonban, de döntési pozícióban sincs. Akkor sem, ha közben esetleg Hernádi Zsolt és Semjén Zsolt egybekeltek, csak erről elfelejtették értesíteni a közvéleményt. A MOL-ban részvényeket birtokolnak különféle – jellemzően amerikai – nyugdíjalapok éppen úgy, mint külföldi, valamint belföldi magánszemélyek. Ebből eredően nem Orbán Viktor, nem Semjén Zsolt, de még csak nem is Hernádi Zsolt, pláne nem Nárcisz kutya dönt az eladásról, hanem a részvényesek. Nyilván nem kézfelemeléssel, hanem a megfelelő formában, képviselőkön keresztül, az igazgatótanácsban. Az egy dolog, hogy a pereputty és a testközelben élősködők sütögetik a maguk pecsenyéjét a mi béketűrő hátunkon ácsorogva. Tehetik, mert ebben az országban ember nem érti, hogy akkor is őt lopják meg, ha neki megjön a nyugdíj rendesen és be tud vásárolni akciós kelkáposztából. Az is egy dolog, hogy hirtelenjében egyetlen vezető politikust, kormánytagot, minisztert sem tudnék felsorolni, aki legalább nyomokban értene ahhoz a szakterülethez, ahol éppen kifejti áldásos tevékenységét.
lusta
@RonaGyuri, @Eladott Ország: Erről a beruházásról nem árt tudni, hogy a 49/51% tulajdoni arányban a japcsik (JSR) adják a lovettát, nem a MOL. Az ilyen arány előrevetíti a jövőt is. Az összes ilyen jellegű tulajdonnál egy pár év után a külföldi cég (osztrák, holland, stb., most majd a japán) kivásárolja a részét és az övé lesz az egész. Itt az elhúzódó beruházás az olasz generál kivitelező csapnivalósága miatt van. Ettől függetlenül a cikkben is melített butadién üzem átadásakor (november) az üzem már csaknem 1005-os teljesítménynél tartott a beüzemelés során. Itt meg a nagy semmi. Tévedtem, nem a nagy semmi, hanem jönnek a választások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.