A Republikon Intézet 51 választókerületet rendezett sorba aszerint, a baloldal vagy a Jobbik jelöltje kerülhet-e közelebb a Fideszhez – vagy előzheti meg a kormányoldalt. E körzetek megnyerése már bőségesen elég az abszolút többség megakadályozásához. Az Intézet a támogatottsági adatokból és az egyes választókerületek 2014-es eredmények alapján képzett területi súlyaiból indult ki. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Nehéz lesz megszorongatni Kocsis Mátét Első tárgyalás pipa, az ellenzék még mindig tökörészik Kiderült, milyen miniszterei lennének Vona Gábornak Az 51 körzetből 34 helyen a baloldal jelölte, 7 helyen a Jobbik lehet esélyes a mandátumszerzésre. A kormányváltást akaró választópolgároknak e körzetekben érdemes lehet egyéniben az esélyes jelöltre átszavazni. Bár az utóbbi hetekben a választásokkal kapcsolatos közbeszédet a visszalépések kérdése uralta, a Republikon Intézet számításai szerint nincs szükség átfogó visszalépési megállapodásokra a Fidesz kisebbségbe szorításához...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ez szimplán csak tök jó! Nem mondom hogy hajrá, mert azt a szót már lejáratta itt valaki, inkább azt mondom hogy: sok sikert!
karma1
@Commenter: Fog ez menni, nyugi...:o)) A nemzethy elmebeteg nem lesz ME,...(Pedig az uj arulo nagyon dolgozik rajta...:o)))
Megvarnam Hadhazy es Gemesi velemenyet, es hat meg mindig nem tudjuk, miert ugrott ki Ron Werber...:o)))) (Regen tudtak ennyire titkot tartani ujsagok, meg a media...:o)))
Commenter
@karma1: igen fog hiába ugat eggyel lejjebb a troll, aki hirtelen felbukkant megint sajnos. Akit itt elszámoltatni fognak az ő és a gazdája. Majd a hűvösön koptathatja ez is a klaviatúrát. Nagyon várom már hogy innen lekopjon, mert politikai környezetszennyezés amit ő és a hozzá hasonlók itt művelnek.
Commenter
@karma1: új áruló? az ki az? :) Hogy te miket tudsz...
Commenter
@karma1: nemzethy elmebeteg(h) ROFLMAO :) ez egy fullosan színarany köpés! Kicsit nemzetiesebbé tettem a beteg szót is, mert ez jár...
Commenter
@karma1: És tessék? most került fel ide egy cikk, maga vallotta be a min. e. hogy van egy kis baj odafönn:
"Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat. A KISZ-ben én nagyon aktív voltam, voltam még KISZ-titkár is harmadikos gimnazista koromig. Büszke voltam arra, hogy fölvettek a KISZ-be, nem kellett Kilián próbát tennem, mert kiváló úttörő voltam…”
Mára már ez nem hajlam, hanem kórkép. Elég ijesztő, mert:
"A skizofrénia, szkizofrénia vagy hasadásos elmezavar olyan kóros mentális állapot, amelyet a mentális folyamatok összeomlása, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása, rossz érzelmi alkalmazkodás, érzékcsalódások és téveszmék jellemeznek."
Hát az is baj hogy az övé még csak nem is szimpla skizofrénia most már, hanem rosszabb: paranoid skizofrénia. Ezért a hibbant sorosozás,gyurcsányozás, karácsonyozás, migráncsozás, beigért elégtételvétel a népen meg minden nagy büdös vélt ellenségen...Rémálom ez az ember. Remélem vége ámokfutásának, rémuralmának és ennek a nem 8, hanem 12 évnek. (első Orbán kormányt is beleértve)
TASzSz
@Eladott Ország: Legyél Szabad Ember!
TASzSz
@Eladott Ország: Ez egy jó könyvnek a címe... Olvastad? Én igen...
wagabund
..."Visszalépések nélkül is legyőzhető a Fidesz"...

mint már írtam, nem kell sem visszaléptetni senkit, nem kell összefogni sem...majd a bölcs választópolgár eldönti, hogy szerinte ki is érdemes a bizalmára..majd az eredményhírdetés után kiderül, kinek is van respektje..
TASzSz
@Eladott Ország: Én létező könyv címét adtam meg neked!!! Ez a való világ...
picike1
birom minden ellenzékit csak apénzr érdekli az meglegyen az ország békéje nyugalma nem érdekli !! lépkedjetek csak de ha lehet kutyaszarba előre meg hátra !!@TASzSz:
Rockxy
Az ellenzék már eleve megnyerte a választást, nem kell fáradnia semmivel, csak fellépni a dobogó csucsára!
Születnivótnehéz effektus!
picike1
hajrá fidesz menjunk tovább és ember küzdj és bizva bizzál !!
picike1
Én itthon a szemetet ki szoktam vinni és tovább azzal nincsen gondom !! se idő rá nincsen és nem is kell az idő a jobb dolgoknak kell az ujnak !!
Eladott Ország
@TASzSz: Látom felebarátom, te már mélyen benne vagy a NER-be a melegszarig. Gratulálok!
bettyro.kepeslap.com/images/13947/f%F5n%F6k.gif
picike1
@Eladott Ország: nincs más az ég alatt ez van vagy meghalunk mind egy szálig értelmes ?
Eladott Ország
@picike1: Aki nincs velünk az ellenünk van, azt a csúti cigány mondta 2018-ban és Rákosi 1950-ben, nem én.
picike1
@Eladott Ország: félre érted én és a többi millióval egy helyen okés együtt !
picike1
@Eladott Ország: ez az istennek iigéje " aki nincs velünk az ellenünk "
TASzSz
@Eladott Ország: Tévedsz! De ez a te bajod!
picike1
" Nem a meghátrálás emberei vagyunk" Talpra magyar hiv a haza !!
Eladott Ország
@TASzSz: Húzzál a picsába te fideszes barom!
TASzSz
@Eladott Ország: Dr Vincze Gábor a gyulai pszichiátrián vár téged április 9-én 10.00-kor. Előjegyeztünk neked egy időpontot!!! Csak pusztán segítő szándékkal!
Madácsi Pali
@Shikari:" S a sírt, hol nemzet sûlyed el,
Népek veszik körûl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny ûl."
Béla333
Ez annyira találó, annyira igaz az elmúlt 28 év összes hibás, rossz választása után, hogy nem árt mégegyszer ide idézni! Ha csak néhányan elgondolkoznak a mondandóján, már megérte:

"Egy nép, amely megválasztja a korrupt politikusokat, csalókat, tolvajokat és árulókat, az nem áldozat… hanem bűntárs."
George Orwell

Egyébként nem hiszem, hogy visszalépések nélkül is legyőzhető a Fidesz, ha téved ebben a Republikon azt esetleg újabb 4 év Fideszes önkény fogja megmutatni. De akkor már késő lesz!
TASzSz
@Eladott Ország: Utóbbi bejegyzésed téged minősít!!! Mi köze a felmenőimnek a kettőnk közti dialógushoz (párbeszéd)?! Nem fogom ugyanezt visszaírni neked, mert akkor lesüllyednék a te szintedre (sárgaföld = agyagréteg)...
Komolyan fontold meg azt a vizsgálatot több okból is!!! Küldöm a beutalót!
Eladott Ország
@TASzSz: Ide figyelj te genyóláda. Baszd szájba a fideszes kurva anyádat te szarházi!
uploads.disquscdn.com/images/408c0ab64496012400d24170d27b07c56edfcba77e9323d8613cb5baffabe54a.jpg
Én figyelmem kívül hagytalak ezidáig, muszáj volt reagálnom a fideszes bűnöző, pofátlan pofádra. Rohadt, szarházi ganaj, tróger. Börtönben rohadtok meg! Leszophatsz!
TASzSz
@Eladott Ország: Mégis csak beteg vagy! Több okból is! De ez a te gondod... Keress a közeledben gyorsan egy szakembert! Ingyen megmérik a vérnyomásod! Elemet se vigyél!
TASzSz
@Eladott Ország: Én nem! Te inkább!!!
TASzSz
@Eladott Ország: Miért beszélsz többes számban? Nekem nem jár a fejedelmi többes!!!
TASzSz
@Eladott Ország: "Az ember olyan előszeretettel részrehajló, és képes olyan elvont következtetésekre, hogy szándékosan eltorzítja az igazságot és letagadja a saját érzékszerveivel tapasztalt valóságot, csak azért, hogy igazolja saját logikáját."

Fjodor Dosztojevszkij
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Eddig azt hittem csak én tudok ilyen" szépen"fogalmazni a fityfasz csürhéről!!!
Eladott Ország
@TASzSz: Te fideszes barom! A tárggyal kapcsolatban fejtsd ki az álláspontodat. Lassan írom, hogy egy fideszes is megértse .Tárgy: "Visszalépések nélkül is legyőzhető a Fidesz. " Te olyan okos vagy, hogy leválthatnád, Lánczi elvtársat is igaz belőlük egy is sok. Ök már így is sokáig voltak a fidesz seggében. Váltsd ki őket. Hofi is megmondta , ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít.
www.facebook.com/1506534279599659/photos/a.1506556466264107.1073741832.1506534279599659/1906899826229767/?type=3&theater
TASzSz
@Eladott Ország: Én próbálok virágnyelven fogalmazni, intelligensen, hogy ne bántsam meg a felmenőidet! Nem ők tehetnek róla, hogy ide jutottál, ebben biztos vagyok!
A nevelés és nevelődés kérdése nálad nem az elsődleges szociális háttérből adódó probléma, hanem önbizalomhiány, nárcizmus, már-már a tudathasadás közeli állapot... A többit majd a pszichiátria leírja részletesen április 9-én, s ez független a választás kimenetelétől!!!
Hidd el nekem!
Eladott Ország
@TASzSz: De én nem kívánok veled egy percet sem tárgyalni, mert leszarom a szándékosan érthetetlen pofádat és húzzál el a jókurva anyádba. Ennyi. Nen reagálok a fideszes pofádra.
Leszarlak!
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
TASzSz
@Eladott Ország: Kezdesz unalmas lenni, ismétled önmagad! Tulajdonképpen te szólítottál meg engem ennél a cikknél is! A kommunikációd stílusa förtelmes! Mondanivalód nulla!
TASzSz
@Eladott Ország: Te szólítottál meg! Én reagáltam... kulturáltan!
Commenter
@Shikari: csigák?! vazze ezt így hogy? Rossza a googlid? A disznók szoktak repülni nem a csigák! vö: Pigs fly!
Commenter
@Shikari: Bukta az! DE nem lekváros, hanem akkora mint egy ólajtó!
csipetke
@Shikari: 12:49 ...és ha mégsem így lesz,mit csinálsz?A plafonba lősz?Nem kéne előre inni a medve bőrére.Majd akkor írogass itt,ha tényleg bejön,amiben reménykedsz,de lássuk be,ennyi idióta nincs ebben az országban,aki a fideszre szavazna.Kétharmad?Ne röhögtess...Lásd:Hódmezővásárhely...
csipetke
@Shikari: Már az is elég lesz,ha ugrik a kétharmad.Vége szakad a mérhetetlen tolvajlásnak.
Commenter
@durbincs: te elmeroggyant! Én senkinek a gyakornoka nem vagyok ellenben te gyakorold a helyesírást meg a jó modort!
verőce21
Az ellenzéki pártoknak szükséges lenne egy olyan perspektívát mutatniuk a magyar társadalom számára, ami több annál, mint a hatalom puszta akarása.
csipetke
@Commenter: 12.55 Nem új,sőt ketten vannak,itt eszi őket a fene állandóan.Biztos mazochisták,mert ott lógnak,ahol utálják őket.Bár valószínűleg pénzt kapnak a gazdájuktól,hogy itt írogatnak...
Commenter
@csipetke: Ketten vannak igen, Shikari és ő. d Vigyázzanak nehogy Csernus tanítsa meg jómodorra őket mert azt megemlegetik!Szanaszét fogja ordítani a fejüket!
Commenter
@Eladott Ország: Ne fáradjál! Akinek Tassz a nickneve az reménytelen eset! Ha AFP vagy Reuters lenne na akkor nem lenne gyógyíthatatlan!
Commenter
@verőce21: Így igaz verőce. Remélem egyetértésem miatt nem reméled hogy elszállítanak a diliházba, hiszen a legütősebb cucc amit tolok az a víz és a nescafé.
verőce21
@Commenter: (07:20) Nem tudom ezt mire válaszoltad, valószínűleg rossz helyre írtad. De a korábbi kommentjeidből megállapítva, akkor csak komplett idióta lehetsz.
Commenter
@verőce21: Bocsika, elírtam és félrenyomtam. Én is csak ember vagyok, nem gép!
Desischado
@Eladott Ország: És képzeld még ehhez a Microsoft botrányt!
propeller.hu/itthon/3343389-szorul-hurok-orbanig-er-microsoft-botrany#v2129650

A lényeg az, hogy mindenkinek el menni szavazni, és
Commenter
@durbincs: ha én klón vagyok és szappanos, akkor Ön/Maga egy félig üres replika tusfürdősflakon vagy, teáskanálnyi IQ-val és EQ-val.
Commenter
@durbincs: te durbincs! Mi bajod a lovakkal, hogy folyton lovakat rajzolsz ide? Megbokrosodott egy vmikor alattad? A Dolly Roll szintű rárát meg riariát inkább hagyjuk!
Commenter
@durbincs: és magára mi jön? Az elmebaj vagy egy taliga aprómajom?
simmering73
Csak ez a két-három illiberális agyhalott vergődik itt? Miért nem hoznak magukkal még egy birkát.
Commenter
@simmering73: Ne sértegessük az agyhalottakat. Ezek nem agyhalottak, ezek zombik! És néha én is lesüllyedek a szintjükre már sajnos, mert kiverik a biztosítékot! Van itt moderátor vagy teljes itt a szólásszabadság?? Csak az nem egyenlő éppen az esztelen mocskolódással. Hagyni kell békén őket. Már nem is szórakoztatóak vagy botrányosak csak szimplán ultragázak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.