Orbán Viktor egy videóban arról beszélt, hogy apja erőszakos ember volt, ő pedig aktív KISZ-tag. A Mi leszel, ha nagy leszel című felvételt a Fekete Doboz „Apám utolért az ajtóban és hihetetlenül megvert, belém is rúgott néhányat. Nagyon utáltam ebben az időben az öregemet. Apám egy erőszakos ember. Igazából nem tanultam nagyon sokat, mert akkor még fociztam. Azon gondolkodtam, hogy tovább tanuljak, vagy próbáljak valami szerződést kapni egy csapatba. Állandóan mentem edzésre, volt, hogy szombaton nem mentem iskolába, mert edzésre mentem. Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat. A KISZ-ben én nagyon aktív voltam, voltam még KISZ-titkár is harmadikos gimnazista koromig. Büszke voltam arra, hogy fölvettek a KISZ-be, nem kellett Kilián próbát tennem, mert kiváló úttörő voltam…” Ez az ember egy olyan erőszakos közegből jött ahol mindig el volt nyomva, alárendeltként élt. Sosem kezelték egyenrangúként. Az erőszak mindennapos volt az...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Shikari: Későn tanulsz olvasni, csicskuczi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Eladott Ország: ..attól lett ilyen,hogy a melegfoschig benyaltak neki a "legázolt"
haverjai,és már későn ocsudhattak fel! Amennyiben megérte nekik a tapsolás ját-
szottak tovább a mini Néró-utánzattal!
Aki Én
@Shikari: De nem. Itt orbán vallja, hogy elmebeteg, agresszív családból származik, és skizofrén.
No comment :(
Aki Én
@Shikari: Megadom magam. Érveid oly erősek, oly hitelesek és vitathatatlanok, hogy még a végén elkezdem kedvelni és védeni a korrupt, hazug, ügynökökkel teli, ex-komcsikból álló fideszt. Ha mást nem azért, hogy veled egy csapatban tudhassam magam :)
Mennyivel jobb lenne korrupt komcsik közül korruptozni és komcsizni.
Nessy
Ehhez a diagnózishoz, ismerve a a családi környezetet,a gyermekkorát, nem kell professzori végzettség. Ez más mezei betegnél is így jelentkezik, csak a nagyságrendben van eltérés.
Csak itt még a ehhez a betegséghez egy cezarománia is társult, amit a környezete tovább táplált, miután érdeke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.