Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja – mondta az MTI tudósítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Tiszaújvárosban, a Mol-csoport és a japán JSR Corporation szintetikus gumit gyártó üzemének ünnepélyes avatásán, hozzátéve, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos. A kormányfő a közelgő parlamenti választással kapcsolatban kiemelte: fontos döntés előtt áll az ország. Ugyanis „beruházások …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
bár a konzervatív szóhasználat a retardációt nem tekinti fejlődésnek, de a - tőled nem függetlenül - közbeszédben ezt is fejlődésnek tekintik, mint az elmebajodat is! =))
kokopelli
@papa.49: Egyet nem lehet letagadni! Az egyenesarányt a pénztárcája
és a pofája között! Csak nehogy ekszponenciálisba csússzon át a függvény! ;-)
lusta
@Shikari: Például az is tény, hogy egy még messze nem működő gyárat avat, mert a nyakán a választások. Ha ez siker, akkor Önnek gratulálok. Egyébként Hernádi biztosított mindenkit, hogy ez a gyár már gűzerővel fog termelni februárban. A két év eltelt és még sehol semmi. Ez az élet minden területén ugyanígy működik. A nagy csinnadratta és mögötte semmi. Mellesleg egy olasz cég volt a generálkivitelező, ez már egy cumi, és a három nagy alvállakozó egy olasz, egy lengyel és egy román cég volt, de egy rahedli ukrán vendégmunkás tevékenysége mellett. Ugyi nem vehetik el ezek az idegenek a magyarok munkáját. Hány milliárd ment arra el? Valóban a vak is láthatja mekkora hazugságokra épül ez a hazug rendszer.
kokopelli
@Nessy: (15:10)
Csak a vakok!? Letapogatják a fejlődést!? Nem kellene őket sértegetni,holott nagy
előnyük az,hogy nem látják Orbánék fizimiskáját!! ;-))
bakegya
CSAKKK HOGY A LÁTÓK TÖBBEN VANNAK-hülye fax-ennek az agya helyén SÓDER VAN,az folyik belőle folyamatosan-aztán köp rá nagyokat-nagyon unalmas már ez primitív G...
lusta
@Shikari: A román, Ugyanis az valóban szárnyal a maga több, mint 7%-s növekedésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.