Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja – mondta az MTI tudósítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Tiszaújvárosban, a Mol-csoport és a japán JSR Corporation szintetikus gumit gyártó üzemének ünnepélyes avatásán, hozzátéve, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos. A kormányfő a közelgő parlamenti választással kapcsolatban kiemelte: fontos döntés előtt áll az ország. Ugyanis „beruházások …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Hát még ha nem loptatok volna el százmilliárdokat saját számlákra, igaz, "svájci futár"?
Csak ott mutatható ki némi fejlődés, amit nem lehetett eltagadni és mutatni is kellett valamit! Nehogy örömkönnyekben úszkáljunk, wazze!
Macskaszem
Soha ennyi mihaszna stadion nem épült, az igaz.
papa.49
Csutigeci ne a pénztárcádat nézd a magyar gazdaságnak !!!
A bugyellárisod valóban kurva nagy lett már, a gazdaság meg addig él míg a német ÖSSZESZERELŐ ÜZEMEK ITT MŰKÖDNEK , AZTÁn ENDE !!!
A te szellemi képességeid meg csak zsugorodnak, mint az a nevezetes ,,kutyabőr,, tudod ami neked soha nem lesz, bármennyit is lopsz !!!
csipetke
@Nessy: 15:10 Vagy legalább elképzelik.Ezzel mi is így vagyunk,látó létünkre,hogy elképzeljük,hogy Magyarország fejlődik.De egyelőre azt látjuk,hogy talán még Albánia van mögöttünk,és az összes többi ország,még Románia is elhúzott mellettünk ezerrel.Szomorúan gondolunk arra az irgalmatlanul nagy pénzre,amit ezek lenyúltak,mert ebben a szerencsétlen országban csodákat lehetett volna tenni belőle.
Commenter
Igen visszafelé fejlődik és miattad,meg elég fejlett állapotban van már az államcsőd is...ezt most már még a vakok is látják (elnézést a vakoktól).
RonaGyuri
bár a konzervatív szóhasználat a retardációt nem tekinti fejlődésnek, de a - tőled nem függetlenül - közbeszédben ezt is fejlődésnek tekintik, mint az elmebajodat is! =))
kokopelli
@papa.49: Egyet nem lehet letagadni! Az egyenesarányt a pénztárcája
és a pofája között! Csak nehogy ekszponenciálisba csússzon át a függvény! ;-)
lusta
@Shikari: Például az is tény, hogy egy még messze nem működő gyárat avat, mert a nyakán a választások. Ha ez siker, akkor Önnek gratulálok. Egyébként Hernádi biztosított mindenkit, hogy ez a gyár már gűzerővel fog termelni februárban. A két év eltelt és még sehol semmi. Ez az élet minden területén ugyanígy működik. A nagy csinnadratta és mögötte semmi. Mellesleg egy olasz cég volt a generálkivitelező, ez már egy cumi, és a három nagy alvállakozó egy olasz, egy lengyel és egy román cég volt, de egy rahedli ukrán vendégmunkás tevékenysége mellett. Ugyi nem vehetik el ezek az idegenek a magyarok munkáját. Hány milliárd ment arra el? Valóban a vak is láthatja mekkora hazugságokra épül ez a hazug rendszer.
kokopelli
@Nessy: (15:10)
Csak a vakok!? Letapogatják a fejlődést!? Nem kellene őket sértegetni,holott nagy
előnyük az,hogy nem látják Orbánék fizimiskáját!! ;-))
bakegya
CSAKKK HOGY A LÁTÓK TÖBBEN VANNAK-hülye fax-ennek az agya helyén SÓDER VAN,az folyik belőle folyamatosan-aztán köp rá nagyokat-nagyon unalmas már ez primitív G...
lusta
@Shikari: A román, Ugyanis az valóban szárnyal a maga több, mint 7%-s növekedésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.