Gréczy Zsolt DK-szóvivő hétfőn közölte, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba bepereli Vágó Gábort, mert az LMP politikusa burkoltan részegnek nevezte vendéglátóit.

Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett.

A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt.

Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron

- mondta Gréczy.

(via Index.hu)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@bencemacska: Gondolom beültek, és elkezdték a kívánság listát, mivel nem teljesült már ,,részegek,, is lettek a vendéglátók !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Egyértelmű, hogy a jobbikra szavaz, mivel az ő kampányfőnökük egyengette Márki-Zay választási kampányát. S ezt most már nem is tagadja.
Eriksson
Nem lehet következmények nélkül részegnek nevezni Gyurcsány Ferencet:
mno.hu/belfold/nem-lehet-kovetkezmenyek-nelkul-reszegnek-nevezni-gyurcsany-ferencet-2454418
A cikk végén van egy kis bejátszás Kunhalmi "nevetőgörcséről". Hát nem sokkal aranyosabb, mint amikor azt ordította magából kikelve március 15-én, hogy: Kutyából nem lesz szalonna!
bencemacska
@Eriksson: ma, 20:11
Ott volt a kampánystábban is az eredményhirdetéskor!
Nem tudom, hogy mikor - választás előtt vagy után - mondta, hogy a Jobbik beszélte rá az indulásra független jelöltként. Az már a saját kikötése volt, hogy minden párt ismerje el őt függetlennek!
Ő egy normális, becsületes ember. Nem árult zsákbamacskát. Közölte, hogy ő jobboldali. Ott meg már nincs más, mint a Jobbik, helyet cseréltek a Fidesszel!
A parlamentben már nem teljesen mindegy, mert a frakciószabályok mereven kötik, hogyan kell szavazni. De egy polgármesternél még előny is a függetlenség!
Nem arról beszélt, hogy ő kire szavaz, mert az magánügy, senkinek semmi köze hozzá. Ő azt mondta, azt javasolja a szavazópolgároknak, hogy a jobbikosra szavazzanak.
És ehhez is joga van!
Anyagi támogatást, kivételezést viszont nem fog tenni, mert nem fér össze a jellemével sem, meg a munkakörével sem.
A szocialista párt képviselőjét is azért nevezte ki alpolgármesternek, mert a baloldal érdekeit is képviselni kell, és abban ő nincs otthon. A csaj viszont a kampány során bebizonyította, hogy feltétel nélkül megbízhat benne!
bencemacska
@kereső: ma, 20:06
Én este 7 után hallottam az ATV-ben tőle, hogy bocsánatot fog kérni! Holmi szellemi részegségről hadovált!
Férjem meg hallgatta Gyurcsányt is, hogy kocsival érkezett vidékről a feleségével és a gyerekével. Ő vezetett az irodába menet is. Közvetlenül a tárgyalás előtt érkezett.
kereső
@bencemacska: "szellemi részegség" ???,az milyen? Én már nem nézek hir-és politikai műsort-viszont a filmek szünetében jön a hiradó 1 perces-és mind azzal kezdi,hogy "gyurcsány részegen..."-,na erről ennyit.Részemről az lmp. lejáratta magát rendesen.
Apatszerek
@kereső: Észre kellene már végre a szavazóknak vennie, hogy az ellenzéki pártok az ország lejáratására vannak kihegyezve. Ellenzéki szerepük... átment ellenség szerepkőrbe, ebben az országban minden rossz, ha ez így van... Miért is akarnak szavazatokat tudni pártjuk részére. Miért is akarnak parlamentbe képviselőnek lenni? Frakciót alakítani? Csak egyéni érdekből, mert pártérdeket nem képviselnek. Egymás lejáratása, háttérbe szorítása ez egyéni hatalmi törekvésükkel romba vágnak minden ország, közérdeket, csak egyéni villongásuk látható. Magasról tesznek a köz akaratra." Viszont a köz egyszerű dologban hisz, ez a munka, a család meg a hazánk" Az a párt amely ezt a három célt magáénak ismeri el, az a közakarat pártja. A többi smafu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.