Kósa Lajost két riporter is megpróbálta szóra bírni, hogy nyilatkozzon a milliárdos örökségről szóló csalás ügyében, de ő csak némán ballagott a kamerák előtt. 

A 444.hu a helyi Metropólia nevű görög-katolikus egyházszervezet ünnepsége után próbálta megszólaltatni a minisztert, de Kósa Lajos védekezés helyett azt választotta, hogy a kocsijáig 5 percen át némán gyalogolt a 444 és az N1 Tv riporterei mellett, és egy árva kérdésre sem reagált. Így született meg egy kvázi némafilm, főszerepben a hallgatásba menekülő Kósa Lajossal.

(via 444.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem volt nála a papírja ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Így csak a tuszihuszikról tudott volna nyilatkozni ))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
És nem mondott még le, folytatja a ténykedését rezzenéstelen arccal, a birka nép meg csak bámul és nem tesz semmit! :(((
szep napot
A ket kiskutya, hogy lohol utana. Ez a Kosa ugy egy kamu.Kosa siman nyer apr.8an
sokanvagyunk
Tanulékony... - abból még mindig csak baja származott, amikor megszólalt.
papa.49
Nem volt nála a papírja ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Így csak a tuszihuszikról tudott volna nyilatkozni ))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
Egyet nem értek. Miért nem kérdezik meg a közreműködő ügyvédet? Vajon ő mit mondana? És a meggazdagult örökösnő?
Eladott Ország
Tény és való, hogy a magyar politikai porond elsőszámú szórakoztatóját nem a pengeéles eszéért, vagy a szakmai felkészültségéért szeretjük. Vagyis nem szeretjük, de elviseljük. És akkor a kedves édesanyja sertéseiről, az ukrán migránsoktól nem teljesen független nyugdíjszövetkezetekkel kapcsolatos ténykedéseiről még nem is szóltunk. Nem is szükséges. Az a baj Kósa Lajossal, és a hozzá hasonló, a kormány szekerét különféle pozíciókból toló szellemi gigászokkal, hogy bármikor megszólalnak, nem kevés kockázatot jelentenek a Fidesz számára. Sőt, szerintem olyan is van, hogy ehhez meg sem kell szólalniuk. Kósa Lajos tárca nélküli miniszterként legalább annyira hasonlít egy kétlábon járó időzített bombára, mint ha frakcióvezetőként szónokolna az ajtó elé kitolva.
Eladott Ország
@Eriksson: Azért nem az ügyvédet, meg az örökösnőt kérdezik, mert az 1300 milliárd, az lopott közpénz, melyet tisztára akartak mosni.
sokanvagyunk
@Eriksson: Arra a nyomorult titoktartásra mindig hivatkozhatnak.
Eriksson
@sokanvagyunk: Milyen titoktartás? Ország-világ erről beszél! S vannak helyzetek s szerintem ez is olyan, hogy az ügyvédi titoktartás felfüggeszthető.
Commenter
@papa.49: megakupakmega20%megédesanyámnemstrómanmega csengeriöregnéne, az húzta le a pénzt a felavatott stadioniwc-n stb... :) hogy került ez a közgazdasági egyetemre? Igaz,elvégezni már nem tudta, nincs diplomája...
Eriksson
@sokanvagyunk: Vagy valóban nem történt semmi, s akkor abba lehetne fejezni az egész cirkuszt.
Eriksson
@Horizont: Nem kell eret vágnod, mert nem ér annyit.
Borsodi
Köz szereplő minket képvisel válaszol a kérdésekre.Jó napot kívánok Bunkó Miniszter úr,csaló tetszik lenni! Igen de nem egyedül! van az a pénz,hogy ártatlan.
www.youtube.com/watch?v=WaAf4rEHhJc
wpym
Ezeket lecsukni kellene 1000 évre + teljes vagyonelkobzás.
Gyuri Géderről
Utálom Sorost! Jól megtanította ezeket a gazembereket, lopni és hallgatni.
terlasz
Fejlődik Lalánk, eddig elismert bizonyos részleteket, de most már mindent tagad. Megérheti ennek a hölgynek a hazug csaló szerepét magára vállalni.
sokanvagyunk
@Eriksson: (17:39) Ilyen "cirkuszt" - ha nem is történt volna semmi - kormányzópártunk az ellenzékkel szemben valóban, már rég lezárta volna: pár hónap előzetesben történő vizsgálódással.
Eriksson
@sokanvagyunk: Nem tudom mi lett volna, de egy biztos. Már jó ideje rágódnak ezen az ügyön különböző műsorokban, különböző okos és kevésbé okos emberek. Kivesézték minden oldalról, de zöld ágra nem jutottak. Ha volt ügy, akkor ezt nem így kellene intézni, hanem hivatalos nyomozással. Ha meg nem, akkor az egész nem más, mint hisztéria keltés.
csipetke
Laja jónéhányszor,a fene tudja hányféleképp magyarázta ezzel kapcsolatban a bizonyítványát,lehet,hogy szólt neki a gazdája onnan föntről,hogy inkább hallgasson,ne adja elő a negyvenkettedik verziót,mert csak mégjobban belebonyolódik.Kósát se az esze miatt tartja a fidesz,kb ez a szintjük,Németh Sziszi,és Kósa...
sokanvagyunk
@Eriksson: Valószínű a kampányidőszak hozta elő, ahol mindegyik párt igyekszik lejáratni a másikat - ha már a vitatkozásról leszoktak.
Eriksson
@sokanvagyunk: Sajnálatos, hogy a normális hangot elfelejtették, s már csak egymás lejáratásán dolgoznak.
namihami
De hiszen már mindent elmondott és annak gyökeres ellentétjét is. Mit mondhatna még?
Ássa magát a sz@rban még mélyebbre? Kapott már elég lebarmolást eddig is.
Desischado
Mivel nyakig sáros, meg egyre jobban belegabalyodik ebbe az egészbe, így bátran hallgat! Ennyit kupak alajos, alis Mr 20%-ról.
terlasz
@durbincs: Kíváncsi lennék, hogy mit értesz te pl. papa.49 hozzászólásaiból, amit a gyenge minőségű Google-fordítóval próbálsz értelmezni? A szövegeidből az jön le, hogy nem tudsz magyarul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.