A füzesabonyi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be az eljárást.

A rendőrök 2018. március 9-én 14 óra 55 perckor az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalán, a Káli lehajtó közelében ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedéskor kiderült, hogy a jármű hatósági jelzése hamis, mivel mindkettő papírra rajzolt utánzat. A 41 éves miskolci lakos elismerte, hogy a rendszámokat ő készítette és helyezte fel a gépkocsira.

Rajzolt rendszámmal közlekedett a 41 éves miskolci férfi

K. Zsolt ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást, melyet a napokban befejezett és bíróság elé állítási javaslattal megküldött az ügyészségnek.

(Police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Sokkal jobban járt volna, ha egyáltalán nincs rendszám az autón.
wagabund
nem lenne ezzel semmi baj, ha az elveszett eredetit pótolja így addig, amíg elkészítik az igazi alaméniumot(sic)..de ahogy értelmeztem, ne valódi rendszámot rajzolt a szentem..ha már bírósággal fenyegetőznek, annak fele sem tréfa.
wpym
Sokkal jobban járt volna, ha egyáltalán nincs rendszám az autón.
Pálinkás Pál
Valószínű kamu számot írt..mert ha az "eredetit" pótolja,az ügyész csak figyelmezteti és megszünteti az eljárást.../tudom..saját tapasztalat:)/
parasutyo
na ja, és valszeg a KGFB is rendben volt több évre előre kifizetve... a súly adó meg aztán pláne! csodálom, hogy kiszedték. biztosan nem volt eléggé a nap által megkapva... :D bár a K. jelenthet Kolompárt is. :D
lópicigáspár
Lopott volna egy ukrán rendszámpárt a kutya meg nem szólította volna, hajthatta volna az opelt, amíg az el nem kopik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.