Ritkán történik meg az, hogy a FIDESZ vezetője, magához hívatja a Lungo Drom elnökét, és megbeszélnek egy közös választási ebédet. Négyévente egyszer talán – zárt körben – de most a vezér valami igazi durranást szeretne, amit az összes MÉDIA élőben közvetíthetne. Ki is adja az utasítást, amit nem lehet félreérteni és elsumákolni. FLÓRI ! Adok 10 millió forintot arra, hogy a jövő hét végére, – vasárnapra találj egy olyan romák lakta községet, – ahol hajlandóak ránk szavazni. A kampány érdekében ezt a pénzt add oda valamelyik helyi vezetőnek, és a vendéglátásunkat szervezzék meg. Igazi roma halózáson / ebéden /akarok részt venni…

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
tegye fel a kezét, aki emléxik még arra a mesére, amelyben a király szeretné megtudni az igazat, valójában hogy is él a népe..
...ezért ad egy aranyat az ajtónálló alabárdosnak, hozasson már ezért az egy aranyért fínom mézédes szőlőt..az rohanva elmegy, és kicseréli az aranyat egy ezüstre, mondván a szolgának, hozzon ezért az ezüstért szőlőt a királynak...húúú, de sok pénz, ezért a felét elteszi, és kimegy a piaccra, ahol az első kofánakátnyújtja a pénzt azzal, hogy ezért adjon a királynak sok, és nagyon fínom szőlőt..ajaj...ilyen szarevő a királyunk? na mindegy, ad egy szakajtónyi szőlőt..ezt természetesen a szolga megfelezi, csak egy kiskosárnyit ad át az alabárdosnak..az is levesz pár fürtöt, mert úgyis sok a királnynak, annyit nem tud megenni..majd boldogan átnyújtja..
...a király meg csak néz...egy aranyért csak ennyi szőlőt kapok?...kancellár! adót emelünk!

nos nincs összefüggés a cikk címével..ha valaki mégis úgy véli, annak élénk a fantáziája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.