Az előzetesen várt tömeg kevesebb, mint a fele jelent meg a 2018. március 15-i Békemeneten.  Egy több tízezres demonstráció megszervezése komoly logisztikai munka, de a Fidesz propagandája komolytalan: nem volt több százezer ember a Kossuth téren március 15-én. A hódmezővásárhelyi polgármester választáson elszenvedett Fidesz vereség zavart és káoszt okozott a kormánypárt kampányában. A kormánypárt számára kellemetlen választási eredmény hatására a Fidesz-közeli Civil Összefogás Fórum (CÖF) bejelentette, újból lesz Békemenet. A nyolcadik alkalommal összehívott fideszes pride célja az elbizonytalanodó Fidesz-tábor magabiztosságának visszaszerzése volt. A rendezvényre több száz busszal szállították a fővárosba a résztvevőket, de Lengyelországból és Erdélyből is nagy számban érkeztek emberek.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha lehámozzuk erről a "tömegről" az ide verbuvált külföldi senkiháziakat, mennyi vérfideszbirka marad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Te most kiről beszélsz??? Én csak tényeket közöltem itt,tudom azok szar dolgok ha nem igazolják a narancskonda elképzeléseit..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ..tények...tudod mik a tények ?..mert nem az amit te vagy én elmondunk. Amúgy nem válaszoltál, hogy minek képzeled magad amikor a te kedvenceid marhaságait hallgatod...?
papa.49
Na meg volt az idei békaügetés ))))))))
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nekem nincsenek kedvenceim...ezek a választási gyűlések,felvonulások a debileknek szólnak...mert úgysem ezeken dől el a dolog...lásd birkamenet...ha kivenném közülük a fizetésért menetelőket,igen soványka "tömeg" lenne belőlük...tudod,cirkuszt kenyeret a népnek, ebből orbánisztánban a cirkusz megvan!
Yoda69
Szerintem 60 ezren se voltak. Es akkor tegyuk hozza azt is, hogy ezeknek a birkaknak fele lengyel es roman fizetett vendegmunkas volt. A masik felet meg videkrol szallitottak fel a fovarosba. SZEGYEN A fideSSre nezve.

En kinn voltam az MSZP-DK standjanal a Fovam teren es utana a Diakok tuntetesen az Operanal. Nos lehet hogy ott csak 20~30 ezren voltak, viszont ezek az emberek mind önszántukból mentek ki.
Aki Én
@Csizmás Kond: Hogy nevezheted ünneplő tömegnek a fizetett, szállított, kivezényelt embereket, akik gyűlölködnek, harcolnak és tapsolnak a fő uszítónak, aki meg sem említette az ünnepet, kizárólag fenyegetőzött, uszított, harcba hívott?
Ugye tudod kik szoktak fenyegetőzni, uszítani, különösen hatalomban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.