A DK elnöke szerint az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást azzal, ha koordináció nélkül indítja el fővárosi jelöltjeit. Az LMP-s Vágó Gábor őt részegséggel vádoló kijelentése pedig "az emberi aljasság megnyilvánulása". Gyurcsány egy olyan pártot támad, amellyel éppen meg akar állapodni az együttműködésről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 19:17
Tudod Béjlám az gusztustalan,hogy az lmp-ből a magyar Don Quixote a tárgyalások után
elkezdi vádolni gyurcsányt,hogy részeg volt.Tudod Béjlám,ha a leendő tárgyaló partnerem esetleg részeg akkor megköszönöm,hogy fogadott és elköszönök tőle tárgyalás nélkül.Kimegyek és közlöm az újságírókkal,a tárgyaló partner nem alkalmas részegsége miatt
semmilyen egyezetetésre.De nem,az lmp-s Don Quixote utólag vádaskodik,ahogy a fityissz szokott.Ismét megerősödött bennem a Lehetsz Megélhetési Pártban orbán seggét tisztelhetjük.

.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...na így már érthető...nem olvasol, fogalmad sincs, csak írsz, írsz, írsz...:)
Madácsi Pali
@Béla333: a tegnap esti sz@rkavarásért Vágó ma este némi magyarázkodás után már bocsánatot kért. A tények viszont önt soha nem befolyásolták rágalmai közben! Falrahányt borsó.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 20:25
Ez a baj veled.nem csak hülyének látszol az is vagy.Linkeld már be miket mondott a
két általad megnevezett.Talán még ahhoz is lüke vagy?Nem tudod mikor mit olvasol kardos ratyi rambó.Felteszel egy kérdést amire magad sem tudod a választ.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 20:14
Az egy süket duma az lmp részéről,hogy azért nem ment el a rosszabik,mert a dk székházba kellett menni.Nem ezt mondták.Én is a saját portámra szoktam meghívni.Nem a szomszédéra.
"A Jobbik nem vesz részt a Demokratikus Koalíció elnöke által kezdeményezett vasárnapi tárgyaláson, közölte Szabó Gábor pártigazgató."Ennyi.Nincs dk székház amit széll mondot.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: Szarok rád lütyő !...ha nem tudsz illedelmesen beszélgetni húzz vissza a migráncsanyádvalagába.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 08:34
Ezt már orbánod seggéből ordibálod?Szaros nyelvű macsek.Persze a macskák kinyalják a saját seggüket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.