Miközben a kormány ENSZ-ellenes plakátkampánnyal hergelné a népet, a szervezet illetékes testülete vizsgálódik. Március 19-én és 20-án az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága azt vizsgálja, hogy Magyarország mennyire teljesíti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányában foglalt kötelezettségeit – derül ki az Amnesty International közleményéből. A bizottság genfi ülésén az Amnesty Internationalt Iván Júlia, a szervezet magyarországi …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azt vizsgálja, hogy Magyarország mennyire teljesíti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányában foglalt kötelezettségeit???
SEMENNYIRE, nagy ívben tesz rá! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azt vizsgálja, hogy Magyarország mennyire teljesíti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányában foglalt kötelezettségeit???
SEMENNYIRE, nagy ívben tesz rá! =))
papa.49
Nyugodtan ki is zárhatnának bennünket az Unióból, vagy akár az ENSZ. ből is !!!
karma1
Ezt a komcsikra emlekezteto szoveget mar Kadar sem alkalmazta - "az orszag ellensegei" , "kulfoldi erdekeket szolgal" - leginkabb rakosira volt jellemzo...
Akkor is a "kapitalistak szekeret tolo", "haldoklo nyugat", stb. volt melle a "koret" a talalaskor, - szoval nekem senki ne mondja, hogy ez a kiszes kotonszokeveny nem mentette at a Kadar (de meg inkabb a rakosi rendszer) legvadabb demagogiajat a mai napi politikaba!
Nessy
Már megint báncccsák a magyarokat! Beleavatkoznak a választási kampányba! Hogy igazuk van? Az hatod rangú kérdés. Most az egész galaxis a mi választási kampányunkba akar beleavatkozni. nem vagyunk egy hangyafülnyit beképzeltek?
kissé felnőttem
mire kivizsgálják 300 év elmegy mi meg 2-3 évtized és letününk a térképről ha ez igy marad magyar küzd magyar ellen csak a világ politikusai is vakok. 1000 éves acsarkodás
Commenter
@papa.49: Így van amíg ez a... a "min. e vagy mi-e? addig tessék ezt nyugodtan megtenni! Most!
Commenter
@papa.49: jaaaj! De hiányzott innen ez a fenyegetőző kopoltyús is már!
papa.49
@durbincs: Szarjancsi mit fenyegetsz engem a seggen se szagolják meg érte neked coki van tőle )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
koszpeko
@papa.49: Megtalált az udvari bolondunk? :DDDD
Commenter
@papa.49: az a furcsa nekem ebben a hipertrágár alakban, hogy néha tud egész emberszerű hangon is szirénkedni. Vigyázat vele!
papa.49
@koszpeko: Már megint pedig már megírtam neki ,,NINCS HAVER FELVÉTEL A SZÁMÁRA,, )))))
Commenter
@koszpeko: lassan egyedül marad d mert hová tűnt shikari? Na nem mintha hiányozna, lehet a 2 egy és ugyanaz?!
papa.49
@Commenter: Nem egy valaki több emberszerű irkál ugyanazon a név alatt jól látható a különbség ha megfigyeled !!!
koszpeko
@papa.49: Szegény szerencsétlen.
Ő egy meg nem értett zseni.
Csak kár, hogy senki sem érti. :DDDD
Clavigo
@Commenter: Shikari már úton van,,vissza romániából..
Csizmás Kond
Azok az államok amelyek a terrorizmus által teszik veszélyesé a polgáraik életét mennyire teljesíti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányában foglalt kötelezettségeiket ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 17:13
Az, hogy egyes országok megszegik az általuk is elfogadott nemzetközi szabályokat, feljogosítja az Orbán kormányt ugyan olyan hozzáállásra ???
Nem !
Csizmás Kond
@Sziszifusz: az hogy...itt épp azok szegik meg amelyek a terrorizmus terjedését segítik a bevándorlással aminek Orbán ellene van...
kissé felnőttem
@papa.49: ilyen pengővel fizetett kötekedőkkel nem kell ám foglalkozni hitük sincs nem jellemük
advocat
Ha aláírtuk, illik betartani. De! Ki is lehet lépni!
1magyar
ensz is elmehet a pichába! Még az okos zsidók is észrevették, hogy akarja őket soros-mérkell és zenekara átverni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.