Újabb kampányvideót töltött fel Facebookjára a miniszterelnök. Orbán ezúttal Szerencsre látogatott, hogy az ottani fideszes jelöltet támogassa.

Orbán Viktorral szelfiztek a szerencsiek, miután megtudták tőle: "Európa komoly bajban van"

Nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni és a jövőt bebiztosítani

- hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szerencsen.

A Facebook-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint a kormányfő a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban tett látogatásán azt mondta: Európa komoly bajban van. Lehet, hogy ez innen kevésbé nyilvánvaló, de most, hogy a modern technológia segítségével mindenkinek van ablaka a világra,

látható, hogy "milyen állapotok vannak", és az is, hogy kevés ország tudta magát megvédeni ettől

- fűzte hozzá.

"A lengyelek, a csehek, a szlovákok, mi még azért jól álljuk a sarat" – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, csak azért, mert a parlamentben olyan többségük volt az elmúlt időszakban, hogy nem lehetett őket sem megfélemlíteni, sem megzsarolni.

A kormányfő hangsúlyozta: rendet akarnak, nyugalmat és munkát. Hallgatóságához fordulva úgy fogalmazott: jól ismerik őket, tudhatják azt is, hogy nem hibátlanok. De van néhány dolog, amiben erősen hisznek, és szerinte az ország jövője ezen a néhány dolgon fordul meg.

"Három egyszerű dologban hiszünk, ez a munka, a család meg a hazánk"

- jelentette ki Orbán Viktor.

Ezt a három dolgot kell szolgálni, képviselni, ezeket az értékeket kell mindenek elé állítani, és akkor működni fog az ország – közölte. "Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen vagy arra nem is vállalkozó emberek kezébe Magyarország sorsát" – hívta fel a figyelmet a miniszterelnök.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerencs főútja mellett áll két torony. Felépítették vagy 30 millió forintból. Egy riporter kérdezte a helyi illetékest, hogy nem sok 30 millió azért a két toronyért? De az csak 3 millióba került a városnak a többi EU támogatás. Így megérte. Szólt a választ.

Tehát már sok sok éve teljesen elfogadták a fideszes városvezetők, szavazók, hogy a fidesz igenis zsebre vághat 40%-ot a beruházásokból simán. Ők akkor is ebben a fejlődést látják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Nem besogne az besoin de rien envie de toi...
Commenter
@Klubtag: örülök, hogy tetszett! ROFLMAO
Commenter
@CsipkeRózsa: és mekkora tábla én életemnben nem ettem annyit. Remélem megfulladt tőle...
Commenter
@Commenter: @Commenter: @Commenter: @Commenter: @Klubtag: oh okay yeah that's okay.if it is okay by you than it is okay by me! :D
Commenter
@CsipkeRózsa: nem a gyár tehet erről a viskós tajparasztról...
Commenter
@papa.49: Na tőlem aztán hűlhet. bocsika. Megszakították miatta a kacsameséket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.